maritbet girişmaritbet
Güral Premier Hotels & Resorts'e turistlerden tam puan

Güral Premier Hotels & Resorts'e turistlerden tam puan

'Güral Premier Hotels & Resorts'; üst düzey servis ve hizmet kalitesini koruyarak Akdeniz’deki lüksün adresi olmayı sürdürüyor.

Açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı turistin favorisi olan Güral Premier otelleri, World Luxury Hotel Awards ödüllerine bu sene de aday gösteriliyor.

World Luxury Hotel Awards ödüllerinin 4. kez sahibi olan 'Güral Premier Hotels & Resorts', üstün kalite ve hizmet anlayışını sürdürerek bu sene de ödüllerin sahibi olmaya aday. 2012 yılından bu yana yapılan World Luxury Hotel Awards organizasyonu ödüllerinden eli boş dönmeyen Güral Hotels, hem yerli hem de yabancı turistten tam puan alıyor.

Güler yüz ve müşteri odaklı hizmet anlayışını benimseyenlerin Akdeniz'deki adresi 'Güral Premier Hotels & Resorts', konaklayan herkesi özel hissettirmeye ve kişiye özel yaklaşımlarıyla müşteri memnuniyetinde maksimum geri dönüşü almaya devam ediyor.

Güral Premier Hotels  Satış ve Pazarlama Müdürü Emrah Serin ;
 ''Başarılı oluşumuzun sırrı dünyayı konukseverliğin sıcaklığıyla doldurmak, sürekli tercih edilen bir marka oluşturmak ve uluslararası alanda ülkemizi turizm açısından en iyi şekilde temsil etmektir. Bunu yaparken de en önemli unsur tercih edilme sürekliliğini koruyabilmektir. Özellikle böyle zor bir sezonda oteller fiyatlarını düşürürken, maalesef haliyle servis kalitelerini de aşağıya çekmek zorunda kalıyorlar. Fakat unutulmaması gereken konu ise misafirlerinin uzun vadede devamlılığını ancak hizmet kalitesini koruyabilen veya yükseltebilen otellerin sağlayabildiğidir. Biz ‘'Güral Premier''markasına yakışır şekilde hizmetlerimizi vermeye her türlü koşulda devam ediyoruz” diyerek üstün servis ve kalite anlayışının hizmet sektöründe başarıya giden yoldaki önemini vurguladı.

Akdeniz'in kaliteli hizmet anlayışıyla lider otellerinden olan, ‘Güral Premier Hotel Belek' ile ‘Güral Premier Hotel Tekirova' sağladığı ayrıcalıklarla, dünyanın en prestijli otel ödüllerini sahibi. Misafirlerine birinci sınıf unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden Güral Premier otelleri, 2016 yılında da World Luxury Hotel Awards ödüllerine de aday gösterildi. Son olarak 2015 yılında, lüks otellerin ödüllendirildiği organizasyondan, Güral Premier Hotels & Resorts dördüncü kez  ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı' ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli' alanlarında iki ödüle layık görüldü.

Ailede tatil yapmayan kalmayacak

Güral Premier Hotels&Resorts, dev Aquapark'ı, dünyaca ünlü şov ve müzikallerin sahnelendiği dev sahnesi, animasyon aktiviteleri, profesyonel altyapıya sahip toprak tenis kortları, voleybol sahaları, step ve aerobik alanı, su sporları, açık ve kapalı geniş havuz alanları, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ‘Quu Fitness'ı, dünyanın en iyisi seçilen Quu Spa'sı, her damak zevkine uygun Türk ve dünya mutfaklarından özenle seçilmiş eşsiz lezzetlerin sunulduğu restoranları, her türlü konforun sağlandığı beach bar'ları ile konaklayan ailelerin her ferdinin mutlu ayrıldığı unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güral Premier Hotels & Resorts'e turistlerden tam puan
  • 13.07.2016 11:11

Güral Premier Hotels & Resorts'e turistlerden tam puan

'Güral Premier Hotels & Resorts'; üst düzey servis ve hizmet kalitesini koruyara ...