maritbet girişmaritbet
Termal otellerde tam doluluk!

Termal otellerde tam doluluk!

Yarıyıl tatilini fırsat bilen tatilciler, termal otellere ilgi gösterirken, otellerde yüzde 100 doluluk yaşandı.

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, termal oteller ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Ege Bölgesi'ndeki termal otellerin, 15 günlük tatilde yüzde 100 doluluk oranına ulaştığının altını çizen İşler, sözlerine şöyle devam etti:

Tercihlerin iç pazar ağırlıklı olduğu yarıyıl tatilinde öğrencilerimiz için özel programlar yapmıştık. Bu programlara göre iki türlü tercihler daha çok yoğunlaştı. Bunlardan bir tanesi yurt içi, diğeri de yurt dışı. Yurt içinde özellikle kayak ve termal ağırlıklı tesislerimizde doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Ancak bir de yurt dışına çıkışlar oldu. Özellikle Avrupa'ya doğru bir talep geldi. Yurt dışına çıkmak yerine iç pazarın tercih edilmesinin nedeni ise termal ve kayak merkezleri oldu. Ege Bölgesi her ikisine de imkan tanıyor. Özellikle Ödemiş ve Isparta'daki kayak merkezlerimiz iyi talep gördü. Bunun yanı sıra vatandaşlarımız Türkiye genelinde Uludağ, Erciyes ve Palandöken'e de talep gösterdi. Ege'de ise Afyon, Denizli ve İzmir son derece talep gördü ve oteller doldu.

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Demir de, Çeşme'deki termal tesislerin yarıyıl tatilinde tam kapasite çalıştığını dile getirdi ve daha fazla tanıtıma ihtiyaç duyulduğunu belirtti. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Termal otellerde tam doluluk!
  • 03.02.2017 09:34

Termal otellerde tam doluluk!

Yarıyıl tatilini fırsat bilen tatilciler, termal otellere ilgi gösterirken, otel ...

Ramazan bayramında oteller yüzde 100 dolu!
  • 14.07.2014 13:21

Ramazan bayramında oteller yüzde 100 dolu!

Ramazan ayını evde geçirenler, bayram ve sonrasında otelleri doldurdu. Kıyı bölg ...