maritbet girişmaritbet
The House Hotels, Miami'ye açılıyor!

The House Hotels, Miami'ye açılıyor!

Kerten Grubu, The House Hotels ile Türkiye'de yakaladığı başarıyı Miami'ye taşıyor.

İrlanda merkezli Kerten Grubu, The House Hotels markasıyla Türkiye'de yakaladığı yükselişi, Mimai'ye taşıyarak dünyaya açılacak. Kerten Grubundan yapılan açıklamada grubun “The House Hotels Türkiye”deki başarısının ardından, 2017 yılında “The House Residence Miami South Beach” adlı konut projesi ile dünyaya açılmaya karar verdiği belirtildi.

Konuya ilişkin AA muhabirine değerlendirmede bulunan Kerten Grubu Uluslararası Konaklama Geliştirme Üst Yöneticisi Marloes Knippenberg, “Türkiye'de doğan ve büyüyen “The House” markasının Türkiye'deki başarısının ardından ilk kez yurt dışında taşınmasından dolayı son derece heyecanlıyız. Türkiye son derece çeşitli ve kapsamlı bir piyasa. Bu zamana kadar markamızı büyütmek konusunda ideal bir destinasyon oldu bizim için. The House markası küresel ve yerel turistler için her zaman popüler ve farkı bir kimliğe, hikayeye sahip bir marka oldu.” ifadelerini kullandı.

The House Hotels

Miami'de açılacak The House Residence Miami South Beach'in, Türkiye'den sonra uluslararası alanda ilk House projesi olacağını belirten Knippenberg, “Kerten Grubunun halihazırda markaları; mart ayında açılacak Bomonti House & Residence'ı da içeren The House Hotels and Residences, Cloud7 Hotels ve Residences ve Ouspace. Bu markalar operasyon ve yönetim anlaşmaları altında Türkiye'de doğmuş ve geliştirilmiş markalar. Biz Türkiye'nin büyüme kapasitesine ve potansiyeline her zaman inandık.” ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yollarının (THY) 2015 yılı ekim ayından beri Miami'ye koyduğu günlük seferler sayesinde Türkiye'den kısa ve uzun dönemli pek çok misafirin Miami'ye seyahat ettiğini belirten Knippenberg, “Bu yıl aldığımız uluslararası talepler doğrultusunda markamızı Türkiye dışına da taşımanın tam zamanı olduğunu düşündük. Ve Miami, Akdeniz konukseverliğini hayata geçirmek için harika bir yer.” dedi.

Türkiye'nin konukseverliği Miami ile köprü olacak

Türkiye'deki deneyimlerinin son derece önemli olduğunu belirten Knippenberg, 2017 yılının mart ayında İstanbul'un yükselen yıldızı Bomonti'de The House Residence Bomonti ve The House Hotel Bomonti'nin açılışını yapacaklarını belirtti.

Knippenberg, “Türkiye'nin kendisini yeniden pozisyonlandırma ve geliştirme konusunda yaratıcı bir kapasitesi mevcut. Türkiye'de bu yıl turizm endüstrisi için zorlu bir yıl oldu. Fakat bu yıl dünyanın bir çok bölgesi için zorlu bir yıldı. Biz Türkiye'nin uzun vadeli dirençli yapısına inanıyoruz. Türkiye yeniden iş fırsatlarını davet eden uluslararası turizmin önde gelen destinasyonu olarak öne çıkacak.” ifadelerini kullandı.

The House Residence Miami Beach, Miami'nin ünlü 5. District bölgesinin güneyinde, 27 adet lüks butik residanstan oluşacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

The House Hotels, Miami'ye açılıyor!
  • 30.11.2016 17:33

The House Hotels, Miami'ye açılıyor!

Kerten Grubu, The House Hotels ile Türkiye'de yakaladığı başarıyı Miami'ye taşıy ...