maritbet girişmaritbet
Titanic Deluxe Bodrum için geri sayım başladı

Titanic Deluxe Bodrum için geri sayım başladı

Titanic Deluxe Bodrum, 2016 Mayıs'ta misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açıyor.

Türkiye'nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum'un en güzel koylarından Güvercinlik'te, Pina Yarım Ada'sından Cennet Koyu'nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere Titanic Deluxe Bodrum'un kapılarını Mayıs 2016'da açıyor. 

Ege'de ki vazgeçilmez adresiniz olacak olan Titanic Deluxe Bodrum, mükemmel konaklama alternatiflerinden spor aktivitelerine, Spa'sından çocuk kulübüne, dünya lezzetlerini sunan restoranlarından sınırsız eğlencenin yaşandığı su parklarına kadar tam anlamıyla hayallerinizdeki tatili sunuyor.  

Titanic Deluxe Bodrum

Misafirlerinin konforu ve memnuniyeti için tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, 80 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Titanic Deluxe Bodrum, 400 metrelik sahil bandında ve denize sıfır olarak konumlanıyor. 

Standart, Superior, Family, Deluxe ve Villa özelliklerinde farklı konaklama alternatifleri sunan Titanic Deluxe Bodrum, dekorasyonunda modern mimari ile doğallığı birleştirdi. Muhteşem deniz manzarasına sahip doğayla iç içe odaları da ihtiyaç duyulabileceğiniz en ince ve şık detaylarla tasarlandı. 

Titanic Deluxe Bodrum

Uzman şefler eşliğinde her damak tadına hitap eden ana restoranları ve iddialı lezzetleri ile de öne çıkan Titanic Deluxe Bodrum'da yer alan A' la Carte restoranları Pascarella, Begonvil, Sunset ve The Beef Grill Club dilediğiniz tüm dünya mutfaklarını hizmetinize sunuyor. Tatilde gurme lezzetlerden vazgeçemeyenler Titanic Deluxe Bodrum'dan da vazgeçemeyecek.

Tatilde spordan ayrı kalamayanlar için özel olarak hazırlanan Fitness Merkezi, vücudunu şımartmak isteyenler için kusursuz bir hizmet sunan BeFine Spa'sı, tatilde havuz keyfi sevenler için açık ana yüzme havuzu, mevsime göre ısıtılan açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk yüzme ve oyun havuzları, su kaydırakları, düşme havuzları ve ısıtmalı özel villa havuzları tam size göre…

Titanic Deluxe Bodrum

Çocuklar için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Titanic Deluxe Bodrum'da yer alan Tini Kids Club'ta yaş gruplarına göre özel olarak hazırlanmış aktiviteler, gösteriler, eğitici ve geliştirici eğlenceler, çocuk diskosu ve daha fazlası ile çocuklar eve dönmek istemeyecek. 

Ege'nin keyfini çıkarmak, doğanın tüm renkleriyle iç içe tatil yapmak isteyenlerin yeni adresi Titanic Deluxe Bodrum, konfor, lezzet ve eğlencenin bir arada sunulduğu kusursuz bir tatil için misafirlerini bekliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum'a 170 milyon dolarlık yatırımla otel yatırımı
  • 19.02.2018 09:50

Bodrum'a 170 milyon dolarlık yatırımla otel yatırımı

Turizmde 2017’de geçirilen toparlanma sürecinin ardından yeni oteller de kapılar ...

Titanic Deluxe Bodrum için geri sayım başladı
  • 26.04.2016 16:48

Titanic Deluxe Bodrum için geri sayım başladı

Titanic Deluxe Bodrum, 2016 Mayıs'ta misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını aç ...