maritbet girişmaritbet
Özyurtlar İnşaat Esenyurt’a Logo yaptı 10 bin konut barajını aştı

Özyurtlar İnşaat Esenyurt’a Logo yaptı 10 bin konut barajını aştı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta 2 bin 549 konutluk Nlogo projesini satışa çıkardı

İlk etabın 24 ayda tamamlanacağı ve metrekare fiyatının 1.850 lira olduğu projedeki konut fiyatları 89 bin liradan başlıyor. Geçtiğimiz ay 1Coastal City projesini satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta yeni bir projeye daha başladı. Bugüne kadar 8 bin konut üreten ve bunların çoğunu teslim eden şirket,  ambleminden yola çıkarak tasarladığı Nlogo İstanbul adını taşıyan yeni projesinde 7 blokta 2 bin 519 daire ve 59 dükkan inşa edecek. Projede büyüklüğü 40 metrekare ile 149 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunacak.

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, projelerinde uygun fiyat politikası izlediklerini belirterek, “Satışa her zamanki gibi dip fiyatlardan çıkıyoruz. Metrekare fiyatımız 1.850 liradan başlıyor. Proje tamamlandığında metrekare fiyatları 3 bin 500 liraya çıkacak. Ev alanlar proje bittiğinde yüzde 50 ila yüzde 80 arasında kâr edecek” dedi.

İlk etap 24 ayda teslim

Tamer Özyurt, normal koşullarda bu kalitedeki bir projeye bu fiyatlardan sahip olmanın çok zor olduğunu vurgulayarak, “Lansmana özel fiyatlar belirledik. Metrekare fiyatlarımız kademeli olarak artacak. Burada yatırımcılara kazandırmak istiyoruz” diye konuştu. Yaklaşık 10 gündür ön talep topladıklarını anlatan Tamer Özyurt, şimdiden 150 konutun satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Bu ay temeli atılacak Nlogo İstanbul'un ilk etabının teslim süresinin 24 ay olduğunu belirten Özyurt, şöyle konuştu: “Projemiz 310 bin metrekare inşaat alanına kurulu, toplam 2 bin 519 konuttan oluşuyor. Nlogo İstanbul üç etap halinde inşa edilecek. Her etapta 850 konut bulunacak. İlk olarak birinci etabın yapımına ve satışına başlıyoruz. 36 ay içinde projenin tamamını teslim edeceğiz.”

‘Hayalim gerçekleşti'

Tamer Özyurt, 24 yıldır inşaat sektöründe olduğunu ve 10 bin konut yapma hedefini gerçekleştirdiğini anlatarak, şunları söyledi:
“Şimdiye kadar 8 bin konut yaptım. Çoğunu teslim ettim. Bazılarının inşaatı sürüyor. Bu yıl Nrezidans, Nmerkez, Nşehir ve Ncity'yi teslim edeceğiz.  Nlogo ile birlikte 10 bin konutu geçeceğiz. Hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Artık yeni hayaller kuracağım.”

Antep'e yeni proje

Tamer Özyurt, 2014'te 3 proje hedeflediklerini belirterek, “Geçen ay Gürpınar'da inşa ettiğimiz 1Coastral City'yi satışa çıkarmıştık. Nlogo'dan sonra eylülde Gaziantep projemizin lansmanını yapacağız” dedi. Bayrampaşa'da çalışmalara başladıkları rezidans projesini askıya aldıklarını kaydeden Özyurt, “Yerel yönetimlerden kaynaklanan bir revizyon durumu oldu. Rezidans projemizi otele çevirdik. Bu yüzden biraz askıya aldık” diye konuştu.

Yavuz Karaman 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor
  • 23.03.2022 11:26

Özyurtlar&Bahaş, Meydan Ispartakule'nin lansmanına hazırlanıyor

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, yeni projeleri 'Meydan Ispartakule'nin lansmanı ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!
  • 14.09.2013 14:51

Özyurtlar İnşaat Basın Lansmanı!

Özyurtlar İnşaat, NCity, NCadde ve N5 suites projelerinin basın lansmanını gerçe ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!
  • 17.10.2020 10:36

Fettah Can ailesiyle Arnavutköy'de!

Fettah Can, eşi Cansu Kurtçu ve ikizleri Vera ile Oğul'la Arnavutköy’de bulunan ...