maritbet girişmaritbet
Point Bornova İzmir’de Kavuklar Grup imzasıyla yükseliyor!

Point Bornova İzmir’de Kavuklar Grup imzasıyla yükseliyor!

Kavuklar, İzmir’in en büyük karma projesi olan Point Bornova’yı satışa çıkardı. 350 milyon dolar yatırım değeri bulunan proje uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor

Kavuklar, İzmir'in en büyük karma projesi olan Point Bornova'yı satışa çıkardı. 350 milyon dolar yatırım değeri bulunan proje uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Akaryakıt, otomotiv, gayrimenkul geliştirme, beton, prefabrik, sigortacılık, tarım ve hayvancılık, matbaa mürekkep üretimi sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Kavuklar Grup, gayrimenkul sektöründeki büyüme hamlesi çerçevesinde yeni projesi olan Point Bornova'yı satışa çıkardı.

 2005 yılında gayrimenkul sektöründeki çalışmalarını bir üst boyuta taşıma kararı aldıklarını belirten Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, “İzmir'in kentsel dönüşümüne katkı sağlama hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı gayrimenkul geliştirme alanında büyütme kararı aldık” dedi.

İzmir'in en büyük karma projesi Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni hayata geçirdiklerini ifade eden Kavuk, içerisinde alışveriş merkezi, rezidans ve ofis barındıran ve 350 milyon dolarlık yatırım değeri taşıyan 600 bin metrekarelik projelerini 2015'te tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

En çok katlı proje

544 konutun bulunduğu 46 katlı ikonik rezidans, 170 metre yüksekliğiyle İzmir'in en çok katlı binası olacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan rezidansın her katından deniz manzarası görülebilecek.

KÖRFEZ MANZARASI

Projede alışveriş merkezinin yanı sıra 544 konut bulunduğunu anlatan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk ise şu bilgileri verdi:

“Toplam 46 katlı projemizin içerisinde bulunan 36 kattan oluşan ikonik rezidans, tamamlandığında 170 metre yüksekliğe sahip olacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan rezidansların her katından körfez ve İzmir manzarası görülebilecek. Metrekare fiyatlarımız 2 bin 300 TL'den başlıyor ve bu fiyatlar İzmir'de ilkleri barındıracak bir proje için gerçekten çok uygun. Daha satışa çıkmadan avantajlı fiyatlarımızla yoğun bir taleple karşılaştık.”

Yeşil bina adayı

 Point Bornova projesi maksimum yeşil ve sürdürülebilir mimariye sahip özelliklerle tasarlandı. Proje Leed Gold sertifikasının kriterleri doğrultusunda inşa edilecek.

Projenin konsept geliştirme, yönetim ve kiralama danışmanlığını Avi Alkaş Başkanlığı'ındaki Jones Lang LaSalle Türkiye ekibi üstleniyor. Yaklaşık 50 bin metrekare kiralanabilir alanda, kiosklarla birlikte 160'dan fazla kiralanabilir ticari alan bulunuyor.

Üstü açılır AVM

Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türkiye'nin ilk üstü açılıp kapanabilen nefes alan alışveriş merkezi ile rezidans ve eğlence merkezini bir araya getiriyor. 325 milyon dolarlık yatırım değeri taşıyan, 23 bin metrekare arsa üzerinde 280 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin, 2015'te tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kavuklar Grup'un Point Bornova tanıtım filmi için tıklayın!
  • 16.05.2013 16:14

Kavuklar Grup'un Point Bornova tanıtım filmi için tıklayın!

Kavuklar Grup tarafından İzmir'de hayata geçirilmekte olan Point Bornova projesi ...

Point Bornova projesinin basın lansmanı yapıldı!
  • 15.05.2013 16:25

Point Bornova projesinin basın lansmanı yapıldı!

Kavuklar Grup tarafından 350 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Point Borno ...

İzmir Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi foto galerisi yayında!
  • 15.05.2013 10:08

İzmir Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi foto galerisi yayında!

İzmir'de hayata geçirilen Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesinin fo ...

Point Bornova Rezidans’ta 17 daire tipi ziyarete açıldı
  • 02.08.2016 14:37

Point Bornova Rezidans’ta 17 daire tipi ziyarete açıldı

İzmir’in en büyük karma projesi Point Bornova’da sona gelindi. ...

Kavuklar İnşaat'ın 2 projesinde yüzde 0,7 faiz!
  • 02.08.2016 10:27

Kavuklar İnşaat'ın 2 projesinde yüzde 0,7 faiz!

Kavuklar İnşaat, GYODER'in başlattığı "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türk ...