maritbet girişmaritbet
Aktuğ Marketler Zinciri Bursa’da Akuğur Alışveriş Merkezi’ni inşa ediyor!

Aktuğ Marketler Zinciri Bursa’da Akuğur Alışveriş Merkezi’ni inşa ediyor!

Aktuğ Marketler Zinciri, lüks restoran ve mağazalar için Bursa'da 15 bin metrekare alana sahip Akuğur AVM'yi yapıyor

Aktuğ Marketler Zinciri, lüks restoran ve mağazalar için Bursa'da 15 bin metrekare alana sahip Akuğur AVM'yi yapıyor.

Aktuğ Marketler Zinciri,  lüks restoran ve mağazalar için Bursa'da 15 bin metrekare alana sahip Akuğur AVM'yi yapıyor. İnşası süren ve kentte örneği bulunmayan değişik konseptteki AVM, haziran ayında faaliyete geçecek.

İstanbul'da işletmesi bulunan üst düzey restoranların birçoğu ile anlaşmaya vardıklarını, diğerleriyle de görüşme halinde olduklarını belirten Akuğur Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ölekli, kentte örneği bulunmayan değişik bir konseptteki AVM'yi Bademli semtinde faaliyete geçireceklerini, ayrıca inşası devam eden benzer alışveriş merkezi projelerinin de bulunduğunu söyledi.

H2 sloganıyla ekspres marketlere odaklandı

Ölekli, kent genelinde marketlerine ait 16 şube bulunduğunu, bu yıl içinde açmayı planladıkları 5 şube ile hizmet noktalarını 22'ye yükseltecekleri belirtti. Bu yıl 'Akuğur AVM Kalitesi H2 (Hızlı ve hesaplı) sloganı altında açacağı ekspres marketlere odaklandıklarını belirten Ölekli, "Akuğur H2'nin ilki Osmangazi ilçesine bağlı Gazcılar semtinde hizmete girdi. Yıl sonu itibariyle bu sayıyı 20'ye çıkaracağız. Bursa'da altyapı ve konsept çalışmaları doğrultusunda belirlediğimiz noktalarda hızlı bir şekilde faaliyete gireceğiz. Ayrıca ulusal çapta da müşterilele buluşmayı istiyoruz" dedi.Standartları yükseltecek yeni bir programlama içerisinde olduklarını kaydeden Ölekli, daha rahat nefes alınan ve ürünlere daha kolay ulaşılabilinen yeni bir market tarzı projelendirdiklerini anlattı.

Bu yıl hedef yüzde 20 büyümek

Bursa'da ilk 100, ülke çapında ise ilk 600 firma arasında yer aldıklarını belirten Ölekli, bu yıl yüzde 20 oranında büyüme hedeflediklerini bildirdi. Ölekli, toplam 600 istihdam sağladıklarını, 20 bin metrekare kapalı alanda 35 bin ürün çeşidiyle günde yaklaşık 30 bin müşteriye hizmet verdiklerini söyledi.  

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aktuğ Marketler Zinciri Bursa’da Akuğur Alışveriş Merkezi’ni inşa ediyor!
  • 06.04.2013 08:36

Aktuğ Marketler Zinciri Bursa’da Akuğur Alışveriş Merkezi’ni inşa ediyor!

Aktuğ Marketler Zinciri, lüks restoran ve mağazalar için Bursa'da 15 bin metreka ...