maritbet girişmaritbet
Ali Sami Yen'e ilk kazma kasım ayında

Ali Sami Yen'e ilk kazma kasım ayında

Mecidiyeköy’deki Ali Sami Yen Stadı arazisi üzerine yapılacak proje Torunlar GYO, Aşçıoğlu (\%30) ve Kapıcıoğlu (\%5) ortaklığının hayata geçirilecek.

AVM ve gayrimenkul yatırımları ile Türkiye'nin en geniş portföylerinden birine sahip Torunlar GYO, 2011 yarıyıl performansını, rakamsal verilerini ve gelecek dönem hedeflerini Four Seasons Bosphorus Hotel'de düzenlediği basın toplantısı ile paylaştı. 
Toplantı, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Torunlar GYO CFO'su İsmail Kazanç ve Torunlar GYO Yatırımcı İlişkileri Direktörü Haluk Yükler'in katılımıyla gerçekleşti.
Aziz Torun, Ali Sami Yen'e durdurma kararının bozulduğunu ve o noktada gerçekleştirilecek proje için ruhsat aşamasında olduklarını bildirdi. Kasım ayı içinde inşaata başlayabilecekleri sinyalini veren Torun, Mecidiyeköy'e yeşil alan katacak büyük bir projeyi başlatacaklarını söyledi. 
Ödüllü Mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan, ofis ve rezidans olmak üzere üç bloktan oluşan, toplam 1 milyar lira yatırım tutarına sahip projede, arazilere farklı konumlarla yerleştirilen bloklar, bitkilerin güneşe doğru yönelmesi anlamına gelen "tropizm" yorumundan esinlenerek tasarlandı.

Yapılan basın toplantısında söz alan Torunlar GYO CFO'su İsmail Kazanç ise gayrimenkul ile ekonomi ilişkisine değinerek bono faizlerinde düşüş yaşandığını ve bu sebeple yılın son çeyreğinde konut kredilerinde aynı durumun gözlemleneceğini belirtti.

Maltepe'de Yeni Konut Projesi

Torunlar GYO, İstanbul Maltepe'de hayata geçirelecek yeni bir konut projesine dair bilgileri de basın mensupları ile paylaştı. Yaklaşık 500 adet deniz manzaralı daireden oluşacak projenin bir diğer ortağı Dünyagöz Yönetim Kurul Başkanı Eray Kapıcıoğlu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz