maritbet girişmaritbet
Anatolium Bursa ve Ada AVM ödül için yarışacak

Anatolium Bursa ve Ada AVM ödül için yarışacak

Uluslarası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından her yıl düzenlenen Solal Avrupa Pazarlama Ödüllerinde, Corio Türkiye’nin yönettiği Anatolium Bursa ve Ada AVM 3 dalda yarışacak

Uluslarası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından her yıl düzenlenen Solal Avrupa Pazarlama Ödüllerinde, Corio Türkiye'nin yönettiği Anatolium Bursa ve Ada AVM 3 dalda yarışacak.

 Anatolium Bursa açılış kategorisinde açılışa özel yaptığı etkinliklerle aday olurken, ADA AVM dijital medya ve alternatif gelir kategorilerinde iki ayrı projeyle finalistler arasında yerini aldı.

Bursa'nın tarihi evleri ve ipek kozası öyküsünden ilham alan, kendine has konsepti, iki katlı kolay dolaşılabilen koridor yapısı, iyi planlanmış düşey ve yatay sirkülasyonu, keyifli terasları, güçlü lokomotif kiracılar,aile ve çocuklara özgü alanları ile Anatolium Bursa, çok güçlü medya ve etkinlik planlarıyla kısa sürede Bursalıların yeni buluşma mekanı oldu.

Merak uyandıran reklam çalışmalarıyla başlayan Anatolium açılış kutlamaları mega star Tarkan konseri ve 1 milyon TL hediye çekinin dağıtıldığı sadakat kart projeleriyle devam etti. Anatolium'da açılış coşkusu sadece tek gün değil, 4 ay boyunca yaşandı. Bursalılar Anatolium'a gelmekten hem çok keyif aldılar hem de çok kazançlı çıktılar. 

2007 yılından beri Sakarya ve çevre ilçelerinin buluşma mekanı olan ADA AVM,  2 projeyle finale kaldı. Dijital Medya kategorisinde “Hayalinizdeki Siz” isimli proje ile ziyaretçilerimiz ünlü bir stil danışmanı eşliğinde yeni bir görünüme sahip oldular. En İyi Mağaza Müdürü yarışması ile de Alternatif Gelir kategorisinde ödül almak için diğer adaylarla kıyasıya yarışacak. Ada AVM mağaza personelinin motivasyonunu arttırmak ve Sakarya halkına daha iyi hizmet verilmesini sağlamak adına düzenlenen yarışmada kazanan mağaza müdürü Ada AVM yönetimi tarafında yurtdışı seyahatiyle ödüllendirildi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz