maritbet girişmaritbet
Autopia Beylikdüzü Avrupa'nın ‘Mimari Projesi' oldu

Autopia Beylikdüzü Avrupa'nın ‘Mimari Projesi' oldu

Beylikdüzü'nde inşaatı devam eden ve kaba inşaatının neredeyse yüzde 60'ı bitmiş olan Autopia'nın çatısında, 800 metrelik bir test sürüş pisti yer alacak

 

Otomobille ilgili akla gelecek her şeyin içinde yer alacağı Türkiye'nin otomobil alışveriş merkezi Autopia, 2011 yılının son çeyreğinde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Autopia, henüz kapılarını açmadan, geçtiğimiz ekim ayında Londra'da gerçekleşen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında düzenlenen, Europe and Africa Property Avvards 2010 (Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında, hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın 'Mimari Projesi' kategorisinde birincilik ödülü aldı.

Kazandığı bu iki ödülle söz konusu proje, global emlak dünyasının profesyonellerinden oluşan 50 kişilik değerlendirme kurulunun takdirini aldı. Toplam 150 milyon dolarlık yatırımla, 117 bin metrekare satılabilir ve kiralanabilir alana sahip, 520 adet mağazası ile yılda 6 milyon ziyaretçi çekmeyi hedefleyen Autopia, üç stadyum büyüklüğünde bir alana inşa ediliyor. Beylikdüzü'nde inşaatı devam eden ve kaba inşaatının neredeyse yüzde 60'ı bitmiş olan merkezin çatısında, 800 metrelik bir test sürüş pisti yer alacak.

Showroomların tavan yükseklikleri 7 metre olarak tasarlanırken, AVM içinde, birinci ve ikinci el otomobil galerilerin yanı sıra distribütörler, bankalar, sigorta şirketleri, noterler, servisler ve aksesuar mağazaları gibi her türlü yan hizmeti tek çatı altında olacak. Otomobilin yanı sıra Autopia'da, deniz araçları, motosikletler, karavanlar, bisikletler, akülü araçlar ve otomobil-uçak maketleri gibi motorlu ve motorsuz birçok alternatif de bir arada görülebilecek.

Autopia iletişim bilgileri
Web: www.autopia.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 853 33 13

  • Etiketler:

Yorum Yaz