maritbet girişmaritbet
Autopia’da 200 kiracı sıraya girdi!

Autopia’da 200 kiracı sıraya girdi!

Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Autopia'da kiralamalar başladı.

Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın ise en büyük otomobil alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan, Beylikdüzü'ndeki Autopia Alışveriş Merkezi'nde daha inşaat tamamlanmadan kiralamalar da başladı.
Projede 70 mağazanın satışı sürerken, bir yandan da alamayıp kiralamayı düşünenler ön talepte bulunuyor. Genel Müdür Bilge Çalıklı Arpacı, herkesi kabul etmediklerini, mağaza karmasına dikkat ettiklerini söyledi.


En az 300 bin dolar gerekiyor

Arpacı "Burada kiralamaları da biz yapıyoruz. Mülk sahibi ile kiracı adayım karşı karşıya getiriyoruz. Bizden mülk almak isteyip de alamayanlar kiraa adayı olarak adlarını yazdırıyor. Bu şekilde 200'e yakın kiracı adayımız var. Kiralamalara geçen hafta itibariyle başladık. Daha ilk gün 10 kiralama yaptık" dedi. AVM'de mağaza sahibi olmak için en az 300 bin dolarınızın olması gerekiyor. AVM'nin içinde sadece motorlu ve motorsuz araçlara dair mağazalar olmayacak, bankalar, sigorta şirketleri, noterler, hobby center gibi otomobil alışverişini ilgilendiren yan birimlere de yer ayrılacak.
Keleşoğlu İnşaat - Gül İnşaat ortaklığı tarafından kaba inşaatının yüzde 80'i biten AVM yıl sonuna yetiştirilecek.

150 ayda amorti eder

Mağazaların en düşük kira getirisi ayda 3 bin doları buluyor. Arpacı, Autopia'da yatırımların kira ile kendisini 150 ayda amorti edebileceğini vurguladı. Arpacı "Ancak bu süreye mülkün kendisinin kazanacağı değer dahil değil. Elbetteki böyle bir güzergahta olmasından dolayı mülklerin kendisi de değer kazanacak" diye konuştu.

Kaynak: Selma Şenol / Bugün

Autopia iletişim bilgileri
Web: www.autopia.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 853 33 13

  • Etiketler:

Yorum Yaz