maritbet girişmaritbet
Bodrum Midtown AVM'yi Aydın Ayaydın açtı!

Bodrum Midtown AVM'yi Aydın Ayaydın açtı!

Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 29 Haziran 2012 Cuma günü gerçekleştirilen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı

Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 29 Haziran 2012 Cuma günü gerçekleştirilen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bodrumluların özledikleri ve ihtiyaç duydukları birçok marka ve konsepte ev sahipliği yapan Midtown'un, 3 Ocak 2012 tarihinde başlanan inşaatı, 220 gün gibi rekor bir sürede, 92 milyon Euro'luk yatırımla tamamladı. Açılış törenine Karakaya Group Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla Valisi Fatih Şahin, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Ortakent Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Konacık Belediye Başkanı Mustafa Tosun, AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Ayaydın Miroglio Grup'un ortaklarından Aydın Ayaydın gibi Türk perakende sektörünün önemli temsilcileri ve bölgenin önde gelen simaları katıldı. Tören İstanbul Gelişim Orkestrası'nın performansıyla son buldu. 

Bodrum'da öne çıkan yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Karakaya Group tarafından projelendirilen Midtown Alışveriş Merkezi, 7'den 70'e tüm Bodrumluların yanı sıra, yerli ve yabancı turistlere de ev sahipliği yapacak.
 
77 bin 500 m²'lik alan üzerine kurulu projede birçok ulusal ve uluslararası marka, kapalı ve açık hava sinema, çocuk oyun alanları, cafe ve restoranlar yer alıyor. 
 
İlk kez Bodrum'dalar
 
Modern ve Bodrum mimarisine uygun tasarımı ile Bodrum hayatına benzersiz bir yaşam alanı kazandıran Midtown Alışveriş Merkezi'nin açılışında konuşma yapan Karakaya Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Murat Karakaya “Bodrum'da yaz-kış yaşayanların tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayabileceği bir alışveriş ve yaşam merkezinden yola çıkarak bugünlere kadar geldik. Bu projeye başlamaya karar verdiğimiz ilk andan itibaren bize güvenen, desteğini esirgemeyen tüm Bodrum halkına, Midtown'un kurulmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve projemize güvenen tüm marka sahiplerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu güven sayesinde Macera Adası, Cinemaximum, İpekyol, Twist, Joker, Aeropostal, Saat&Saat, Deıchmann, Pierre Cardine, Bernardo, Boyner Department Store, Chakra gibi Türkiye'nin önde gelen birçok markası ilk kez Bodrumlularla buluşuyor“ dedi.  
 
Yarımada'nın her noktasından kolaylıkla ulaşılabilen bir konum olan Ortakent'te bulunan Midtown, 15.000 m² yapı marketi, 8.000 m² alan üzerine kurulu hipermarket, 2.500 m²'lik sinema ve çocuk oyun alanı, 42.000m² kapalı alanı, 100 araç kapasiteli açık ve kapalı otopark alanının yanı sıra, 110 adet ulusal ve uluslararası mağazaya ev sahipliği yapıyor. 
 
Bodrum Midtown'un yaklaşık kışın günlük 6 bin ile 8 bin kişi, yoğun yaz sezonunda yaklaşık 30 bin kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum Midtown AVM, Enbe Orkestrası'nın konseriyle açıldı!
  • 24.07.2012 11:05

Bodrum Midtown AVM, Enbe Orkestrası'nın konseriyle açıldı!

Bodrum’un en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Midtown, açılışını alışveriş, müzi ...

Bodrum Midtown AVM'yi Aydın Ayaydın açtı!
  • 03.07.2012 16:20

Bodrum Midtown AVM'yi Aydın Ayaydın açtı!

Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 29 Haziran 2012 Cuma günü gerçekleştirilen t ...