maritbet girişmaritbet
Forum İstanbul Mobilecoaster’le çılgına dönecek!

Forum İstanbul Mobilecoaster’le çılgına dönecek!

Forum İstanbul ziyaretçilerini yepyeni bir heyecanla buluşturuyor. Birçok ülkede adrenalin tutkunlarının müdavimi olduğu Robocoaster, dünyada ilk kez mobil hale getirildi

Forum İstanbul ziyaretçilerini yepyeni bir heyecanla buluşturuyor. Birçok ülkede adrenalin tutkunlarının müdavimi olduğu Robocoaster, dünyada ilk kez mobil hale getirildi. Mobilecoaster adıyla dünyayı turlamaya hazırlanan müthiş eğlence makinesi İstanbul'da ilk kez, 18 Mayıs-10 Haziran arasında Forum İstanbul'da olacak.

Tüm dünyada adrenalin tutkunlarına heyecanlı bir deneyim yaşatan Robocoaster, birçok ülkenin ardından dünyada ilk kez mobil versiyonu Mobilecoaster ile Forum İstanbul ziyaretçilerine eğlenceyi doyasıya yaşatacak.

Altı eksenli bir robotun koluna bağlanmış iki kişilik koltuklara sahip Mobilecoaster, ayarlanabilir hız özelliği ile adrenalin tutkunlarının yeni adresi oluyor. Mobilecoaster'ın donanımsal ve yazılımsal olarak tüm güvenlik sertifikaları bulunuyor.

Bu çılgın ve eğlenceli robot Mobilcoaster'a binmek ve bu heyecanı yaşamak isteyen ziyaretçilerin en az 12 yaşında ve boyunun en az 140 cm olması gerekiyor.

Siz de 18 Mayıs-10 Haziran 2012 tarihleri arasında Forum İstanbul'a gelin, bu heyecana ortak olun.

Mobilecoaster tüm Forum Alışveriş Merkezleri'ni gezecek!

Mobilecoaster sırasıyla Multi Development Türkiye bünyesinde bulunan Forum Kayseri, Forum Ankara, Forum Mersin, Marmara Forum, Forum Trabzon, Forum Kapadokya'da devam edecek.

Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Forum İstanbul Mobilecoaster’le çılgına dönecek!
  • 21.05.2012 16:10

Forum İstanbul Mobilecoaster’le çılgına dönecek!

Forum İstanbul ziyaretçilerini yepyeni bir heyecanla buluşturuyor. Birçok ülkede ...