maritbet girişmaritbet
Hakan Kodal yeniden AYD başkanı oldu

Hakan Kodal yeniden AYD başkanı oldu

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) başkanlığına Krea Grup'tan Hakan Kodal yeniden seçildi

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) yapılan Genel Kurul Toplantısı sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına Krea Grup'tan Hakan Kodal yeniden seçildi. Başkan Yardımcıları ise Hulusi Belgü (Multi Development),Nuri Şapkacı (Ece Türkiye) ve Coşkun Bayraktar (Via Development) oldu.

AYD'den yapılan açıklamada AVM sektörüne sorumlu liderlik yapmak, sektörün gelişimine katkıda bulunmak, sektörü ulusal ve uluslararası platformlarda temsil etmek üzere Şubat 2009'da resmen kurulan AYD'nin, üçüncü yılında üyelerinin kontrolünde bulunan faaliyet halindeki 266 aktif AVM ve 350 bin kişiye sağlanan nitelikli istihdam ile sektörü temsil ettiği belirtildi.

AYD Başkanı Hakan Kodal "AYD'nin kısa sürede çok başarılı işlere imza attığını belirterek, tüm üyelerimize ve çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen değerli komite üyelerine ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Sektörün en güçlü kurumlarının ve isimlerinin biraraya geldiği yeni yönetim kurulumuzla AYD bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı ve çözümsel çalışmalarını artırarak devam ettirecektir" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz