maritbet girişmaritbet
Kartepe AVM’de sona gelindi

Kartepe AVM’de sona gelindi

Kartepe ilçesine bağlı Arslanbey’de dev bir alışveriş merkezi projesinde sona yaklaşıldı

Kartepe'ye bağlı Arslanbey'de inşa edilen Kartepe AVM, bölge halkının tüm ihtiyaçlarını karşılayacağı gibi sosyal yaşamlarını da renklendirecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yan kuruluşlarından Kent Konut tarafından projelendirilen, Eceserra İnşaat tarafından inşa edilen Kartepe AVM, bölgede oturanların hayatını kolaylaştıracak.
Ticaret merkezi ve sosyal tesislerle bölge halkı tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, aynı zamanda sosyal yaşamlarına renk gelecek.

100 ARAÇLIK OTOPARK

Bölgeye hakim bir konumda inşa edilen Kartepe AVM, 4 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde 3 bin 100 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. İçerisinde bin 170 metrekarelik market, 23 ila 45 metrekare arasında değişen 19 adet dükkan, ayrıca inşaatı devam eden 420 metrekarelik diğer blokta da işyerleri olacak. Proje içinde 2 adet banka ATM'si bulunuyor. Kartepe AVM"de her yöne ulaşımı sağlayacak ulaşım noktasının yanı sıra yeşil alan da bulunacak. AVM, aynı anda 100 aracın park edebileceği bir otoparka da sahip olacak.
 

TÜM BÖLGEYE HAKİM

İzmit'e 13 kilometre uzaklıkta bulunan Kartepe AVM'ye şu an mevcut olan ring servislerle Suadiye, Derbent, Balaban, Maşukiye, Uzunçiftlik ve Köseköy bölgelerinden de ulaşmak mümkün.
Kartepe AVM'nin bir diğer özelliği de bulunduğu bölgedeki 1-780 adetlik Atakent Konutları, 405 adetlik Taçyaprak Konutları, 264 adetlik Doğakent Konutları, Tezcan Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Yerleşkesi, Atakent Cami ve Arslanbey pazarı ile Atakent Sağlık Ocağı" na çok yakın olması.
Kartepe AVM; 4 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde 3 bin 100 metrekarelik kapalı alana sahip olacak.
Alışveriş merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla sürüyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz