maritbet girişmaritbet
Konya Outlet Center’ın basın lansmanı yapıldı!

Konya Outlet Center’ın basın lansmanı yapıldı!

Konya Outlet Center’in tanıtımı için Konya Dedeman Otel’de geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenlendi

Konya Outlet Center'in tanıtımı için Konya Dedeman Otel'de geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan yatırımcı firma Beyşehirliler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yapıcı, 53 yıl önce babaları Mehmet Yapıcı'nın kurduğu küçük bir işletmeyi, kendisi ile birlikte kardeşleriyle ele ele vererek bugünlere getirdiklerini söyledi.

Yapıcı, önce şirketleştiklerini ve ardından da kurumsallaştıktan sonra, demir çelikten inşaata, gıdadan gayrimenkul yatırımlarına kadar hızla büyüdüklerini kaydederken “Gerek ülke ve gerekse Konya ekonomisine büyük katma değerler veren bir grup haline geldik. En son yatırımımız olarak da, Konya Outlet Center'ı ve ofis ve hizmet birimlerinden oluşan Bey Plaza'yı Konyalıların hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Projeye İdeas AVM Kiralama ve Yönetim Danışmanlığı ile birlikte koordine eden Malik Kubilay, 10 yıl aradan sonra yeniden Konyalılara hizmet verebilmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını belirtirken, “Konya Outlet Center, sadece Konya'nın değil çevre il ve ilçelerinde vazgeçilmez tutkusu olacak. Burada senenin belirli günlerinde indirim değil, 365 gün boyunca ünlü markaların outlet ürünleri ekonomik fiyattan tüketiciye ulaşacak. Hipermarket, elektronik market, yöresel ve ulusal lezzetler ile bezenmiş kafe, restoranlar, bowling ve oyun eğlence alanları ve mağazaları ile Konya yeni bir vizyona kavuşacak” dedi.

İdeas AVM Kiralama ve Yönetim Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Kardeşler, Konya Outlet Center'ın lokasyonun çok avantajlı olduğunu belirtti. Konya'nın ilk kez outlet kavramıyla tanışacağını anlatan Kardeşler, projeye çok inandıklarını dile getirdi. Kardeşler, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konya'yı geliş gidişi olarak Ankara, İstanbul, Antalya, Adana, Mersin ve Karaman yollarına bağlayan Konya-Adana çevre yoluna cephe Konya'nın yeni Adliye Sarayı, KTO Karatay Üniversitesi, bin yataklı bölge hastanesi, Anadolu Uygulamalı Turizm ve Otelcilik Meslek Okulu, Adalet Parkı ile çok katlı yeni kentsel dönüşüm alanının tam ortasında yer alan Konya Outlet Center ile Bey Plaza, bölgenin ekonomisine büyük katkı sağlayacak.”

3 yılda tamamlanan, 2 blok, 76 mağaza ile 120 ofisten oluşan, Konya Outlet Center ve Bey Plaza için bugüne kadar 36 milyon dolar harcandı. Kompleksin maliyetinin toplam 45 milyon doları bulması bekleniyor. Konya Outlet Center ve Bey Plaza'nın 2014'ün ilk çeyreğinde hizmete girmesi planlanıyor.

Perakende

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konya Outlet Center’ın basın lansmanı yapıldı!
  • 24.05.2013 12:59

Konya Outlet Center’ın basın lansmanı yapıldı!

Konya Outlet Center’in tanıtımı için Konya Dedeman Otel’de geniş katılımlı bir b ...