maritbet girişmaritbet
Legoland Optimum Outlet’te yapılacak!

Legoland Optimum Outlet’te yapılacak!

Bu yıl 5.’si düzenlenen Lego Türkiye Şampiyonası Ön Elemeleri 19 – 20 Mayıs tarihlerinde İstanbul Optimum Outlet’te yapılacak ve çocukların Legoland rüyası gerçek olacak

Bu yıl 5.'si düzenlenen Lego Türkiye Şampiyonası Ön Elemeleri 19 – 20 Mayıs tarihlerinde İstanbul Optimum Outlet'te yapılacak ve çocukların Legoland rüyası gerçek olacak.

Çocukların en sevdiği oyunların başında gelen Lego'nun Türkiye Şampiyonasıİstanbul 2012 ön elemeleri 19 -20 Mayıs tarihlerinde 10:00- 20:00 saatleri arasında,geçtiğimiz senenin şampiyonunu çıkaran İstanbul Optimum Outlet'te gerçekleşecek. Lego turnuvasında 5-8 ve 9-12 yaş aralığındaki çocuklar yarışabilecek.

Yılda bir kez düzenlenen bu heyecan dolu yarışmaya katılmak için süper legocu çocukların herhangi bir ürün almaları ve ürün fişleriyle birlikte kayıt yaptırmaları yeterliolacak. Başladığından bu yana 15 bini aşkın çocuğun katıldığı şampiyonada bu yılda pek çok LEGO tutkunu çocuk LEGOLAND'e gidebilmek için mücadele edecek…

Çocukların her sene heyecanla beklediği Lego Türkiye turnuvaları bu yıl da şampiyonlara en güzel hediyeyi veriyor.Lego Turnuvası'nda büyük ödül olarak her iki yaş grubunun şampiyonları, birer yakınları eşliğinde Danimarka'ya uçup, Billund'dakiLEGOLAND'de misafir edilerek; LEGO'nun renkli dünyasını daha yakından tanıma fırsatı elde edecekler.

Heyecan dolu bu mücadeleye katılmak için 19 – 20 Mayıs tarihlerinde Optimum Outlet'tebuluşalım…

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Legoland Optimum Outlet’te yapılacak!
  • 04.05.2012 13:05

Legoland Optimum Outlet’te yapılacak!

Bu yıl 5.’si düzenlenen Lego Türkiye Şampiyonası Ön Elemeleri 19 – 20 Mayıs tari ...