maritbet girişmaritbet
M1 Merkez Adana AVM’de sömestre özel programlar!

M1 Merkez Adana AVM’de sömestre özel programlar!

M1 Merkez Adana AVM’de; 31 Ocak – 08 Şubat tarihleri arasında tam 7 gün boyunca çeşitli yaş grupları için hem eğlendirici hem kişisel gelişimi destekleyici etkinlikler hazırlandı

 

M1 Merkez Adana AVM'de; 31 Ocak – 08 Şubat tarihleri arasında tam 7 gün boyunca çeşitli yaş grupları için hem eğlendirici hem kişisel gelişimi destekleyici etkinlikler hazırlandı.

Erkan Koleji Eğitimevi ile AVM Yönetimi'nin birlikte düzenlemekte olduğu etkinlikler, 3-6 yaş grubu, 3-12 yaş grubu, 6-12 yaş grubu çocuklar için özel olarak eğiticiler tarafından geliştirilmiştir. Etkinliklerin en büyük amacı; yaş gruplarına göre çocukların kişisel gelişimlerini sağlamak üzere görsel dikkat gelişimini, üst düzey öğrenme kabiliyetini, parçadan bütüne ulaşma ve görme yeteneğini, şekil – zemin ilişkisi becerilerini geliştirmek üzere desteklemektir. Ayrıca bu etkinliklerde yaş gruplarına göre bağlantısal hayal gücünü geliştirici oyunlar ve oyuncaklarla tanışma olanağı sağlanacaktır.

M1 Merkez Adana AVM'de 31 Ocak, 1,2,3,6,7,8 Şubat tarihlerinde Erkan Koleji ile birlikte düzenlenecek eğlendirici ve eğitici etkinliklere AVM ziyaretçilerinin ücretsiz katılması mümkündür.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

M1 Merkez Adana AVM’de sömestre özel programlar!
  • 28.01.2013 13:18

M1 Merkez Adana AVM’de sömestre özel programlar!

M1 Merkez Adana AVM’de; 31 Ocak – 08 Şubat tarihleri arasında tam 7 gün boyunca ...