maritbet girişmaritbet
Mardin Mova Park AVM, 1200 kişiye istihdam sağlıyor!

Mardin Mova Park AVM, 1200 kişiye istihdam sağlıyor!

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, içinde alışveriş merkezi, aquapark (su parkı), çok amaçlı salonlar ile beş yıldızlı otel bulunan ve 75 milyon dolara mal olan Mova Park Alışveriş Merkezi (AVM), açılışının üzerinden üç ay gibi kısa bir zaman geçmesine karşın kentin gözdesi oldu

 

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, içinde alışveriş merkezi, aquapark (su parkı), çok amaçlı salonlar ile beş yıldızlı otel bulunan ve 75 milyon dolara mal olan Mova Park Alışveriş Merkezi (AVM), açılışının üzerinden üç ay gibi kısa bir zaman geçmesine karşın kentin gözdesi oldu.

Alışveriş merkezi danışmanlığının ve kiralama çalışmalarının Inside Danışmanlık tarafından yürütüldüğü projenin ana mağazalarını Migros, Teknosa, Tekzen, Electro World, Fun Time, Cinemall, LCWaikiki, YKM, Defacto ve Koton oluşturuyor. Mardin'e ulusal ve uluslararası birçok yeni marka kazandıran Mova Park, bin 200 kişinin yanında dolaylı olarak 5 bin kişiye istihdam sağlıyor. 54 bin 297 metrekare kapalı alana ve 26 bin metrekare kiralanabilir alanlara sahip olan Mova, toplam bin 850 araçlık kapalı ve açık otoparka da sahip. Revizyonu tamamlanarak yeniden hizmete açılan Mardin Havalimanı ile aynı sınırı paylaşan tesis, yurtiçi ve yurtdışından konuklarını, eğlence, lezzet, kaliteli perakende markaları ve serin bir su dünyası eşliğinde Mardin'e özgü konukseverlikle karşılıyor ve uğurluyor.

Mardin Havaalanı yanında bulunan Mova Park bünyesinde, son sistem ses ve görüntü teknolojileriyle donatılmış kapalı bölümü 2 bin 250 kişilik olmak üzere, toplam 3 bin 500 kişi kapasiteli düğün ve toplu organizasyonlar için kullanılabilecek çok amaçlı bir salon da bulunuyor. Mova Park'ta yer alan altı salonlu Cine Mall sinemaları ise Mardin'in tek sinema kompleks olarak hizmet veriyor. Alışveriş merkezinde bulunan 3D ve 5D sinema salonları, Funtime çocuk eğlence dünyası, go-kart pisti, Türkiye'nin dördüncü büyük aquaparkı ve aquaparkta yer alan altı farklı eğlence havuzu ile Mova Park, sadece Mardin'in değil bölgenin eğlence merkezi olmaya aday.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Mardin’deki yeni bayisini Mova Park AVM’de açtı!
  • 20.11.2012 14:45

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Mardin’deki yeni bayisini Mova Park AVM’de açtı!

Türkiye’nin köklü beyaz eşya markalarından Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, 2010 y ...

Mardin Mova Park AVM, 1200 kişiye istihdam sağlıyor!
  • 19.10.2012 10:00

Mardin Mova Park AVM, 1200 kişiye istihdam sağlıyor!

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, içinde alışveriş merkezi, aquapark (su parkı), ço ...