maritbet girişmaritbet
Metro 18. mağazasını Çiğli’de açtı

Metro 18. mağazasını Çiğli’de açtı

METRO Toptancı Market, 18’inci mağazasını İzmir Çiğli’de açarak ‘2010 yılı sonuna kadar 4 mağaza’ sözünü yerine getirdi

 

METRO Toptancı Market, 18'inci mağazasını İzmir Çiğli'de açarak ‘2010 yılı sonuna kadar 4 mağaza' sözünü yerine getirdi. 25 milyon euro yatırım değeri olan Metro Çiğli mağazası ile Metro'nun 2010 yılında yaptığı toplam yatırım rakamı 80 milyon euroya ulaşırken, 1.300 kişiye de iş imkanı sundu.

Yaklaşık 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde kurulu olan Metro Çiğli mağazası, 5 bin 916 metrekare satış alanına sahip. Bu alanın 3 bin 770 metrekaresi gıda satış alanından oluşurken, 2 bin 146 metrekarelik alan gıda dışı ürün satış alanı olarak kullanılıyor. Metro Market Genel Müdürü Akın Bayer, “Bu mağaza ile Metro, bu yıl toplam 1.300 kişiye iş imkanı sunduk. Türkiye'de toplam istihdam rakamımız ise 5 bin 500'e yükseldi. Metro Toptancı Market olarak 25 milyon Euro değerinde yatırım yaparak burayı hizmete açtık.

Mağazanın toplam kayıtlı müşteri sayısı 33 bin 954. Bakkal, orta market ve süpermarket müşteri sayısı 2 bin 134'tür. Menemen Yolu güzergahında yer alan mağazamız, Karşıyaka ve Mavişehir gibi önemli merkezlere yakınlığı ile oldukça önemli bir konuma sahip” değerlendirmesini yaptı.

30 binden fazla ürün

Metro Çiğli mağazasının sahip olduğu önemli özellikler arasında ilk sırada, bölgedeki tüm müşterileri için ayağa sevkiyat uygulamasını hayata geçirmesinin yer aldığına dikkat çeken Akın Bayer, şunları söyledi: “Metro'nun hizmet verdiği tüm şehirlerde yürüttüğü kaliteli hizmet anlayışını, Metro Çiğli mağazası da en iyi şekilde yansıtıyor. Metro mağazasının dikkat çeken bir diğer özelliği ise otoparkın mağazanın altında yer alması. Otopark, tüm müşterilerin araçlarını rahatlıkla park edebileceği bir büyüklüğe sahip. 30 binden fazla ürün sunulan yeni mağazamız, İzmir'e olan güvenimizin en güzel göstergesidir. Bir dünya şehri olan İzmir, ileriye yönelik yatırım planlarımızda öncelikli şehirler arasında yer almaya devam edecektir. İzmir'e yatırımlarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz