maritbet girişmaritbet
Meysu Fabrikası, Outlet olarak hayata döndü

Meysu Fabrikası, Outlet olarak hayata döndü

Toplam 51 bin metrekare alan üzerine kurulan ve 40 milyon Euro’ya mal olan Meysu Outlet yılda 50 milyon Euro ciro hedeflerken, ilk yıl 8 milyon ziyaretçi bekliyor. Meysu’nun antika değeri taşıyan meyve suyu paketleme makineleri ise Tetra Pak’a bağışlandı

Kayseri'nin ilk ve tek outlet alışveriş merkezi Meysu Outlet, kaliteli ve hesaplı alışveriş için kapılarını 9 Nisan 2011 tarihinde açıyor. Bölgede aileleri ile birlikte 5000 kişiye istihdam ve yeni iş kolları için fırsat oluşturacak bu yatırım, Kayseri'nin parlayan yeni yıldızı olmaya hazırlanıyor.

 Reçel ve helva ürünleri ile gıda sektörüne adım atan sonrasında bünyesine dahil ettiği Meysu Meyve Suları ile farklı bir çıkış yakalayan Gülsan A.Ş., Meysu Outlet AVM projesi ile de ilk kez gayrimenkul yatırımı gerçekleştirdi. 41 yıl önce Türkiye'nin ilk meyve suyu fabrikasının üretildiği binayı yeniden yaparak Meysu Outlet mağazası olarak hizmete açan olan Gülsan A.Ş. , binada atıl olarak duran Türkiye'nin ilk meyve suyu paketleme makinelerini de Tetra Pak'ın showroomuna bağışladı.

Türkiye'nin ilk meyve suyu Meysu'nun üretildiği Kayseri'deki üretim tesislerini yeniden yapılandırarak yeni bir ihtiyaca cevap verecek şekilde hayata geçirdiklerini belirten Gülsan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu, Kayseri'nin ilk ve tek outleti olan Meysu Outlet'in Kayseri için çağdaş yaşamın tüm gereksinimlerini tek çatı altında toplayan farklı bir konseptin “çekim merkezi” olacağını söyledi.

Tarihi İpek Yolu'nun geçtiği önemli kesişme noktalarından birinde yer alan Meysu Outlet'in, Kayseri'nin önemli sembollerinden biri olmaya hazırlandığını kaydeden Güldüoğlu, 51 bin metrekare alan üzerine kurulu olan alışveriş merkezinin toplam 40 milyon Euro'ya mal olduğunu, yıllık ciro hedefinin ise 50 milyon Euro olduğunu belirtti.

Kadın-erkek-çocuk giyiminde outlet markacılığının lider markaları ile her bütçeye ve her zevke uygun alternatifler sunacaklarını söyleyen Güldüoğlu, “ Meysu Outlet, ürün portföyü açısından sınırsız bir çeşitlilik yaratıyor. Hatemoğlu, Hayal Dünyası ve Loja-S  gibi markalar Kayseri'de olabilmek için Meysu Outlet'i seçti. Bunun dışında LC Waikiki, Makro Market, Teknosa, Flo, Koton, Karaca, Sos, Derimod, D'S Damat, Colin's, Batik, Mavi, LTB, Abdullah Kiğılı, Saray Halı, Cisse, Tuba&Venn, gibi 50'nin üzerinde seçkin marka, seri sonu ve üretim fazlası ürünlerini yıl boyu süren özel indirimlerle ziyaretçilerine sunacak. Meysu Outlet, her hafta farklı eğlence ve kültürel aktiviteler ile de eğlenmek ve alışveriş yapmak isteyenlerin buluşma noktası olacak” diye konuştu.

Kendi Enerjisini Üreten Akıllı Bina

Güldüoğlu, Meysu Outlet'in her hafta farklı eğlence ve kültürel aktiviteler ile eğlenmek ve alışveriş yapmak isteyenlerin buluşma noktası olmayı hedeflediğini ve bir ilke de imza atarak ziyaretçilerin hayatını kolaylaştıracağını belirterek şu bilgileri verdi:

“Meysu Outlet,  güvenli ve konforlu alışverişin de ilk durağı olacak. 3 bin 500 metrekarelik market alışverişi, 5D Sineması, Kültür Merkezi, Eğlence Parkları, bin kişi kapasiteli yeme-içme alanı, ile Meysu Outlet, ileri teknoloji ve çelik konstrüksiyon sisteminin kullanıldığı trijenerasyon sistemi ile de kendi enerjisini üretecek.”

Hedef 8 milyon ziyaretçi

Yıl içine yayılan özel kampanyalarla ziyaretçilerine eşine az rastlanır fırsatlar sunacak olan Meysu Outlet, yılda yaklaşık 8 milyon ziyaretçi karşılamayı bekliyor.

Meysu Outlet'in yönetimini ve işletmesini AVM mfi Partners gerçekleştirecek. 2006 yılında kurulan şirket, Türkiye'de AVM işletmeciliği dendiğinde ilk akla gelen isimler arasında yer alıyor. Türkiye'de 20'ye yakın projede yer alan ve  Alman mfi ortaklığı ile daha da güçlenen AVM mfi Partners, sadece AVM yönetimi değil proje geliştirme, proje yönetimi mimari konsept tasarım ve planlama danışmanlığı, kiralama, alışveriş merkezi-ofis-rezidans yönetimi, finansman idaresi ve raporlamaları, alışveriş merkezleri hukuki danışmanlığı hizmetleri de veriyor. Şirketin bir diğer en önemli özelliği ise, tüm ekibin uzun yıllara dayanan sektör tecrübesine sahip olması.

  • Etiketler:

Yorum Yaz