maritbet girişmaritbet
Modoko, Türkiye’nin ilk mobilya AVM’sini kuruyor!

Modoko, Türkiye’nin ilk mobilya AVM’sini kuruyor!

Bundan tam 40 yıl önce Dudullu’da 150 bin metrekare alan üzerine kurulan ve Türkiye’nin ilk mobilyacılar sitesi olan Modoko, sektöründe bir ilki daha gerçekleştirerek Türkiye’nin ilk mobilya AVM’sini kurmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin ilk mobilya sitesi Modoko, Türkiye'nin ilk mobilya AVM'sini kuruyor. Mobilyanın başkenti için hayata geçirilecek dev proje ile Modoko, Türk mobilya sektörünü 50 yıl ileriye götürecek.

 Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, Modoko için bugüne dek alınamayan imar iznini bugün aldıklarını açıklayarak, “Böylece mağazalarımız 4 kata kadar çıkabilecek. Bu izin sayesinde bir proje de geliştirdik. Modoko, Türkiye'nin ilk mobilya AVM'si olacak” dedi.

 Bundan tam 40 yıl önce Dudullu'da 150 bin metrekare alan üzerine kurulan ve Türkiye'nin ilk mobilyacılar sitesi olan Modoko, sektöründe bir ilki daha gerçekleştirerek Türkiye'nin ilk mobilya AVM'sini kurmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısına AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis İmar Komisyonu Başkanı Sefer Kocabaş ve çok sayıda siyaset adamı ile bürokrat katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Modoko'nun bu proje sayesinde dünyayla rekabet edecek hale geldiğini söyledi. Böylece esnafların sayısının artacağını belirten Ataş, gerekli destek verilirse sektörün ufkunun daha da açılacağını kaydetti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da, imar izni ile Modoko'nun yeni bir ışık kazacağını dile getirdi. Hem hukuki problemlerim ortadan kalktığını, hem de yeni projeler için sitenin önünün açıldığını aktaran Can, “Yönetim binası, sosyal tesisler ve başka birçok bina yasal değildi, tapusu yoktu. Modoko'ya ait ve yeşil alan olarak gözüken yerlerle tapusuz alanları takas ettik” dedi.

‘Bugün Modoko'nun doğum günü'

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, Modoko için yıllardır verdikleri mücadeleyi bugün sonlandırdıklarını belirterek, “Bugün Modoko'nun doğum günü. Artık yönetim binamızın, sosyal tesislerimizin ve diğer alanlarımızın tapusu var.  Bundan böyle Modokolu mağazalar, 4 kata kadar alanlarını artırabilecek ve showroom alanlarını genişletecek. Modoko gibi eski ve köklü bir kurumun bugüne dek böyle bir izni alamamış olması aslında üzücü. Ancak bizler önümüze bakmalıyız. Tek hedefimiz, Modoko'daki showroom alanlarını artırmak değil elbette. Modoko'yu ve mobilya sektörünü 50 yıl ötesine taşıyacak bir projeyi, bugün burada ilk kez sizlerle paylaşıyorum. Modoko, Türkiye'nin ilk mobilya AVM'si olacak. Burayı, tamamen bir alışveriş merkezi mantığıyla dizayn edeceğiz. Bunu hep yapmak istiyorduk, ancak önümüzde imar izni engeli vardı. Artık bunun için bir engelimiz yok. Türkiye'nin en iyi mimar ve mühendisleriyle projeyi paylaşıp ihaleye çıkacağız. Tabii bu, 11 Mayıs'taki genel kurulumuzdan sonra olacak” diye konuştu.

 ‘Modoko'dan alışveriş yapıyorsanız arkanızda biz varız'

İki dönemdir görevde olan ve göreve geldikleri günden bu yana Modoko için önemli çalışmalara imza attıklarını anlatan Etem Özçelik, üyelerin elektriği indirimli kullanması ve Google Earth gibi önemli projeleri hayata geçirdiklerini hatırlattı. Bugün tüketicinin Google Earth üzerinden Modoko'yu görüp seçtiği mağazadan ürünleri inceleyebildiğini dile getirdi. Modoko'ya gelen tüketicinin mağazayı ‘eliyle koymuş gibi' bulabildiğini belirten Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Özçelik, ayrıca, www.modoko.com.tr internet adresini 6 dilde yayına sokarak dünyaya entegre olduklarını kaydetti. Son olarak Güvence Belgesi ile tüketiciye güven tescil ettiklerini ifade eden Özçelik, “Artık Modoko'dan aldığınız bir üründen memnun kalmazsanız, paranız size çok kısa süre içinde iade ediliyor. Bunun güvencesini Modoko Mobilyacılar Sitesi veriyor. Bu ne demek, Modoko'da alışveriş yapıyorsanız, arkanızda biz varız, demek” şeklinde konuştu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz