maritbet girişmaritbet
Optimum Outlet, Avrupa ve Türkiye'nin 'En İyisi'

Optimum Outlet, Avrupa ve Türkiye'nin 'En İyisi'

Optimum, yılın en iyi alışveriş merkezlerini ve perakendecilerini belirlemek amacıyla 2010 yılında düzenlenen AMPD 2010 Ödül töreninde sekiz kategoride 56 proje yarışarak ödülü aldı

Rönesans Gayrimenkul tarafından Kadıköy'de açılan İstanbul Optimum Outlet, 2010 yılında ulusal ve uluslararası arenada büyük öneme sahip olan iki ödül aldı. Optimum Outlet, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği (ICSC)'nin Prag'da düzenlenen Avrupa Konferansı'nda Outlet AVM'ler Özel Kategorisi'nde "Avrupa'nın En İyi Outlet'i" seçilerek Türkiye'den ödüle layık görülen tek AVM olurken, Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) tarafından da Türkiye'de "Yılın En İyi Outlet'i" seçildi. Optimum, yılın en iyi alışveriş merkezlerini ve perakendecilerini belirlemek amacıyla 2010 yılında düzenlenen AMPD 2010 Ödül töreninde sekiz kategoride 56 proje yarışarak ödülü aldı.


2010 yılında aldıkları iki önemli ödülle sorumluluklarının da arttığını söyleyen İstanbul Optimum Outlet Genel Müdürü Nezihi Kayıboğlu, "Optimum Outlet olarak hedefimiz, değişen şartlara bağlı oluşabilecek talepleri karşılamada süreklilik sağlamak, hizmet kalitesinde her zaman yükselen bir grafik çizmek ve sosyal sorumluluk projelerine katılım sağlamak" dedi.


Kayıboğlu, yerli ve yabancı mağaza marka karmasıyla Optimum Outlet'in sadece alışverişin değil, mimari tasarımı, düzenlemeleri, etkinlik ve aktiviteleri ile sektörde fark yaratmaya devam edeceğini kaydetti.
İstanbul Optimum Outlet, yılda yaklaşık 13 milyon ziyaretçiye hizmet veriyor. 250 milyon dolarlık bir yaünmla açılan AVM'de, 42 bin 700 metrekarelik alanda 163 mağaza faaliyet gösteriyor. Optimum'da, hazır giyim, kişisel bakım, ev tekstili, elektronik ve yapı market, hipermarket, aksesuar ve hediyelik eşya mağazalarının yanı sıra çocuk eğlence ve bakım merkezi bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz