maritbet girişmaritbet
Orion AVM’den evlendiren kampanya

Orion AVM’den evlendiren kampanya

Orion AVM, her yıl düzenlediği ses getiren kampanyalarına bu yıl bir yenisini daha ekledi. "Mutluluk Dağıtıyoruz” sloganıyla duyurulan kampanyada bir kişi Armada City’den bir daire, iki kişi Citroen otomobil kazanacak

Orion AVM, her yıl düzenlediği ses getiren kampanyalarına bu yıl bir yenisini daha ekledi. “Bugüne kadar 11 kişiye 11 otomobil kazandıran Orion AVM, bu yıl tam üç kişiyi birden sevindirecek. “Mutluluk Dağıtıyoruz” sloganıyla duyurulan kampanyada bir kişi Armada City'den bir daire, iki kişi Citroen otomobil kazanacak.

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği kampanyada çekilişle ziyaretçilerine Jaguar, BMW, Mercedes otomobiller veren Orion AVM, bu yıl da mutluluk dağıtmaya devam ediyor. “Mutluluk Dağıtıyoruz” sloganıyla 19 Ağustos'ta başlayan kampanya ya 50 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler katılabiliyor. Şubat ayına kadar devam edecek kampanya ile bir kişiye Armada City'den bir daire, iki kişiye Citroen otomobil verecek olan Orion AVM, düzenlediği kampanyalarla müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz