maritbet girişmaritbet
Pekdemir Turgutlu AVM Denizli 12 Mayıs’ta açılıyor!

Pekdemir Turgutlu AVM Denizli 12 Mayıs’ta açılıyor!

Halil Pekdemir Çiftliği olarak başta Denizli olmak üzere tüm Ege Bölgesi’nde perakende, akaryakıt ve tarım sektöründe faaliyet gösteren grubun ilk AVM’si Turgutlu’da ziyaretçi ile buluşuyor

Halil Pekdemir Çiftliği olarak başta Denizli olmak üzere tüm Ege Bölgesi'nde perakende, akaryakıt ve tarım sektöründe faaliyet gösteren grubun ilk AVM'si Turgutlu'da ziyaretçi ile buluşuyor. 10 bin 400 metrekare kiralanabilir alana sahip grubun ilk AVM'si olarak hizmet verecek olan Pekdemir Turgutlu AVM'de Pekdemir Marketler Zinciri, Bimeks, Tekzen, Burger King, Kamil bey İskender, Sultanahmet Köftecisi, Hayal Dünyası Oyuncak gibi ulusal ve uluslararası birçok marka yer alacak.

Alışveriş merkezinde ayrıca 10 D sinema ve 650 metrekare DreamPark'ta eğlence alanı olarak Turgutlu halkı ile buluşacak.

NTS Danışmanlık'ın yürüttüğü Pekdemir Turgutlu AVM, bölgenin birçok ihtiyacına cevap verecek şekilde kurgulandı. Aynı zamanda önemli karayolu arterleri üzerinde olması sebebiyle de hem farklı bölgelerden ziyaretçi çekeceklerini hem de karayolunu kullanan ziyaretçilerin ihtiyaçlarını gidereceklerini belirten Pekdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pekdemir, marka karmasının bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kurgulandığını ifade etti.

Perakende

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pekdemir Turgutlu AVM Denizli 12 Mayıs’ta açılıyor!
  • 08.05.2013 14:06

Pekdemir Turgutlu AVM Denizli 12 Mayıs’ta açılıyor!

Halil Pekdemir Çiftliği olarak başta Denizli olmak üzere tüm Ege Bölgesi’nde per ...