maritbet girişmaritbet
Türkiye Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali Forum İstanbul’da düzenlenecek!

Türkiye Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali Forum İstanbul’da düzenlenecek!

Türkiye’nin ilk Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali, bu hafta sonu Forum İstanbul’da düzenlenecek

Türkiye'nin ilk Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali, bu hafta sonu Forum İstanbul'da düzenlenecek.

FORUM iSTANBUL

12 farklı ülkeden gelen sokak sanatçıları, 17 farklı performans sergileyecek. 7 kez Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Avustralyalı Space Cowboy, gözkapaklarıyla ağırlık kaldırıp kılıç yutacak. İspanyalı Fabian Gaete Maurire ise, üç dakika içinde portre çizecek. Festivalin merakla beklenen bir başka gösterisi de, internette izlenme rekorları kıran video-suyla, aynı anda birçok müzik aleti çalan ‘tek kişilik orkestra' Cigo... Kabiliyetiyle büyüleyen Cigo, festival ortamını şenlendirecek. Meksika'dan Avustralya'ya, İsveç'ten İspanya'ya kadar dünyanın dört bir tarafından gelen sokak sanatçılarının iki gün boyunca sergileyeceği performansları tüm ziyaretçiler ücretsiz izleyebilecek.

PROFiLO

Yonca Evcimik'in sevilen şarkılarını seslendireceği ‘Hoşgeldin Tatil' konseri, Profilo AVM'nin çocuk ziyaretçilerine tatil armağanı olacak.

Konser yarın saat 15.00'te.

MARMARA FORUM

LG Electronics, oyunseverleri Marmara Forum AVM'de ağırlıyor. 15 Temmuz'a kadar sürecek ‘Gerçek Oyun Deneyimi' aktivitesinde, katılımcılar araba yarışı oynayıp ödüller kazanacak. Birinciye 3D televizyon, ikinciye blu-ray ev-sinema sistemi, üçüncüye scanner mouse hediye edilecek. Katılmak için LG Electronics'in Facebook sayfasını beğenmeniz yeterli.

VIA/PORT

Alışveriş merkezindeki mağazalardan 100 TL'lik alışveriş yapıp çekilişe katılan üç kişi, tüm masrafları karşılanacak şekilde İngiltere'ye dil eğitimine gidiyor. Üç kişiyse, İstanbul'da Uluslararası Dil Okulu London House'da eğitim görme hakkı kazanıyor.     27 Temmuz'a kadar sürecek kampanya kapsamında, 100 TL'lik alışveriş yapan herkese bir çekiliş hakkı tanınacak.

TRUMP TOWERS MALL

Türk edebiyatının polisiye roman türündeki en önemli isimlerinden; birçok eseri sinema filmleri ve televizyon dizilerine uyarlanan Ahmet Ümit, son kitabı ‘Sultanı Öldürmek'le Trump Towers Mall D&R Mağazası'na konuk oluyor. Yazar, yarın saat 16.00‘da okuyucularıyla buluşacak.

‘İncir Reçeli' filmindeki performansıyla beğeni toplayan ve filmden sonra çıkardığı albümü ‘Seni Beklerken'le müzikteki başarısını gösteren Halil Sezai ise, pazar günü 16.00'da, aynı yerde imza günü düzenleyecek.

Şarapseverler bir arada

Dedeman Hotels&Resorts International, şarap tutkunlarını buluşturmaya davet ediyor. Mania Gurme işbirliğiyle düzenlenen Dedeman Şarap Günleri, bu sene 4-10 Hazira n arasında yapılacak. Şarap Günleri kapsamında her otel için ayrı bir mönü oluşturuldu. Soğuk başlangıç, sıcak başlangıç, ana yemek ve tatlı içeren mönülerde, yemeklere uygun şaraplar seçildi. Zonin, Univitis, Val d'Orbieu, Espiritu de Chile, Cordier, katılımcı markalardan bazıları.

Coliseum sezonu açıyor

Acarkent'te yer alan Coliseum Sportif Yaşam Kulübü, yaz sezonunu Marmara Üniversitesi konseriyle açıyor. Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Çok Sesli Korosu ve Çalgı Grubu, yarın Coliseum'da konser verecek. Bülent Halvaşi yönetiminde ücretsiz gerçekleşecek konserde, müzikseverler farklı kültürlerin tınılarını dinleme imkanı bulacak.

Milliyet Cadde

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali Forum İstanbul’da düzenlenecek!
  • 01.06.2012 11:21

Türkiye Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali Forum İstanbul’da düzenlenecek!

Türkiye’nin ilk Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali, bu hafta sonu Forum İs ...