maritbet girişmaritbet
adresistanbul! 35 mağazalı dekorasyon alışveriş merkezi!

adresistanbul! 35 mağazalı dekorasyon alışveriş merkezi!

Yerli ve yabancı lider markaları aynı çatı altında toplayan addresistanbul, yaşam alanlarında farklılık yaratmak isteyen dekorasyon tutkunlarına keyifli bir atmosferin kapılarını açıyor

 

Yerli ve yabancı lider markaları aynı çatı altında toplayan addresistanbul, yaşam alanlarında farklılık yaratmak isteyen dekorasyon tutkunlarına keyifli bir atmosferin kapılarını açıyor.

Ev dekorasyonuyla ilgili trendleri keşfederek yaşam alanlarında farklılık yaratmak isteyenlerin vazgeçilmezi addresistanbul, konsept mağazacılık anlayışıyla ziyaretçilerine büyülü bir atmosferin kapılarını açıyor. 12.300 metrekare üzerine kurulu alanda, yerli ve yabancı 35 lider mağazayı ve yüzlerce markayı buluşturan addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi, evinizin dekorasyonunu bir gün içinde tamamlayabileceğiniz benzersiz bir alışveriş merkezi.

Dünyaca ünlü trendsetter dergisi Wallpaper'ın dünya çapında perakendecilik anlayışını yeniden tanımlayan marka olarak üçüncü sıraya yerleştirdiği addresistanbul, bir alışveriş merkeziden beklenenden çok daha fazlasını sunuyor. Açıldığı günden bu yana sayısız organizasyonlara ev sahipliği yapan addresistanbul, yeni nesil dekorasyon anlayışının yaygınlaşmasında büyük rol oynuyor.

Ziyaretçilerine dingin sokaklarda keyifli bir yürüyüş yapıyormuş hissini yaşatan addresistanbul'da dekorasyon eksiklerini tamamladıktan sonra Kitchenette'de bir kahve molası verebilir, sıcak mekanda dostlarınızla alışveriş molasında buluşabilirsiniz.

Mutfaktan banyoya, yatak odasından yer kaplamasına, ev tekstilinden aksesuara kadar evinizin tüm ihtiyacını bulabileceğiniz alışveriş merkezinde ev dekorasyonuna dair aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Arkitera

Yorum Yaz

Benzer Haberler

adresistanbul! 35 mağazalı dekorasyon alışveriş merkezi!
  • 28.11.2012 09:33

adresistanbul! 35 mağazalı dekorasyon alışveriş merkezi!

Yerli ve yabancı lider markaları aynı çatı altında toplayan addresistanbul, yaşa ...