maritbet girişmaritbet
AkzoNobel Marshall Bauhaus’la evlere yeni renkler katacak!

AkzoNobel Marshall Bauhaus’la evlere yeni renkler katacak!

Şimdi Marshall 2012 renk ailesi ile hayatı renklendirmek çok daha avantajlı. Yaşadıkları mekanlarda daha fazla renk arayanları Marshall boyada cazip indirim ve hediyeler bekliyor

Şimdi Marshall 2012 renk ailesi ile hayatı renklendirmek çok daha avantajlı. Yaşadıkları mekanlarda daha fazla renk arayanları Marshall boyada cazip indirim ve hediyeler bekliyor.

“Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilenerek daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, Ağustos başına kadar Bauhaus'larda geçerli olacak kampanya ile mekanları çok daha cazip koşullarda renklendirecek. Marshall, Bauhaus'larda 3 Ağustos'a kadar devam edecek kampanyasında, “daha fazla renk” diyenlere yüzde 50'lilere varan indirim avantajı sunuyor, hediyelerle sevindiriyor. 

Şimdi Marshall Silikonlu İpek Mat boya ile mekanları renklendirmenin tam zamanı

Kampanyada 15 lt Marshall Silikonlu İpek Mat boya 129 TL'den sunulurken, ürünle birlikte bembeyaz, sıçratmayan 2,1 lt Marshall tavan boyası hediye ediliyor. Su bazlı, tam silinebilir, kokusuz olan Marshall Silikonlu İpek Mat boya ipeksi parlaklığı ve zarif dokusu ile mekanların havasını değiştiriyor.

Geçmişin renkleri en canlı halleri ile evlere hayat veriyor

Marshall'ın tarihten gelen zarif dokuyu duvarlara kazandırdığı 15 lt Osmanlı Renkleri serisi kampanyada 189 TL'den sunuluyor, üstelik ikinci ürün yüzde 50 indirimli. Bu özel ürün özel parlaklığı ile göz alırken, mükemmel silinebilirlik özelliği ile önemli bir kolaylık sunuyor.

Bu fiyat mekanları Lumitec teknolojisi ile tanıştıracak

Marshall'ın ışığı 2 kat daha fazla yansıtan ve bu sayede yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan tam silinebilir iç cephe boyası 15 lt Light & Space Silikonlu Özel Mat boya, kampanya kapsamında sadece 199 TL'den sunuluyor. Ayrıca 4.5 kg Marshall kullanıma hazır iç cephe duvar macunu ürünle birlikte hediye ediliyor. Lumitec teknolojisiyle üretilen su  bazlı boya, özel parlaklığı ve zarif dokusu ile dikkat çekiyor.

Marshall Protect Silikonlu Dış Cephe boyası da hediyeli

Marshall 15lt Protect Silikonlu dış cephe boyası kampanyada 159 TL'den sunuluyor. Yüksek su buharı geçirgenliği, yüksek örtücülük değeri, uygulama kolaylığı sunan, uzun ömürlü su bazlı, silikonlu dış cephe boyasının hediyesi ise 4,5 kg Marshall kullanıma hazır dış cephe duvar macunu

AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor

Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel'in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye'de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amstredam Hollanda'da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel'in dünya çapında 80'den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor.

www.marshallboya.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marshall Visualizer ile renkleri sınırsızca dene!
  • 14.10.2014 09:20

Marshall Visualizer ile renkleri sınırsızca dene!

Marshall, renklerle mutluluğun kapılarını açan mobil yenilik getirdi ...

Boyada deneme yanılma yöntemi bitiyor
  • 18.06.2014 10:43

Boyada deneme yanılma yöntemi bitiyor

AkzoNobel Marshall geliştirdiği mobil uygulama ile evlerde yanlış renk seçiminin ...

Marshall Visualizer ile önce gör sonra boya devri başladı
  • 16.06.2014 13:45

Marshall Visualizer ile önce gör sonra boya devri başladı

AkzoNobel Marshall, AR, Augmented Realty Teknolojisi ile desteklenen Marshall V ...

AkzoNobel Marshall Boya, yeni koleksiyonuna pudra tonları ekledi
  • 28.04.2014 16:11

AkzoNobel Marshall Boya, yeni koleksiyonuna pudra tonları ekledi

Marshall, yeni koleksiyonuna eklediği pudra tonları ile ferahlatıcı, yumuşak ve ...

AkzoNobel Marshall, ClubCard kullanan ustaların hayatlarını renklendiriyor
  • 18.12.2013 13:18

AkzoNobel Marshall, ClubCard kullanan ustaların hayatlarını renklendiriyor

AkzoNobel Marshall, Marshall ClubCard kullanan ustalarının hayatını renklendiren ...

Marshall ClubCard ustasına 1.516 hediye kazandırıyor
  • 30.10.2013 14:02

Marshall ClubCard ustasına 1.516 hediye kazandırıyor

AkzoNobel Marshall, Marshall ClubCard kullanan ustalarının hayatını renklendirec ...