maritbet girişmaritbet
Anneler gününe özel koleksiyon AŞK-I ELA’da..!

Anneler gününe özel koleksiyon AŞK-I ELA’da..!

Anneler gününde annenizin özenle dekore ettiği evinize renkli bir dokunuşta bulunmak istiyorsanız, AŞK-I ELA sizler için özel bir koleksiyon hazırladı.

Bağdat Caddesindeki Showroom'u ve www.askiela.com online satış sitesiyle tüm Türkiye'ye hizmet veren AŞK-I ELA, kaliteli malzemelerle işlenmiş tasarımların yanı sıra özel sipariş üzerine tasarımlar yapmaya devam ediyor…

ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KOLEKSİYON

Anneler gününde annenizin özenle dekore ettiği evinize renkli bir dokunuşta bulunmak istiyorsanız, AŞK-I ELA sizler için özel bir koleksiyon hazırladı… Her bir parçası anneniz için özel bir hediye olacak koleksiyonda, rengarenk çiçek desenli kumaşlar kullanıldı. Pembe, mavi, kırmızı ve yeşil kısacası baharın tüm renklerinin hakim olduğu yastıklar koltuk örtüsü&abajur takımları ve runnerları, AŞK-I ELA'nın bu koleksiyonundaki tasarımlarında görmeniz mümkün.

ŞIKLIĞINIZI AŞK-I ELA'NIN TAKILARI İLE TAMAMLAYIN…

Ev tekstilinde geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren AŞK-I ELA, kadınların vazgeçilmezi takı tasarımlarıyla şıklığın detaylarda gizli olduğuna inanan kadınlara çok çeşitli alternatifler sunuyor...

Uğuruna inanılan baykuş motifine sahip nazar boncuklu bilekliğin dikkat çektiği koleksiyonda, doğal taşlı kolyeler, 925 ayar gümüşten yüzükler Anneler Günü'nde takılardan vazgeçemeyen anneler için en güzel hediye seçenekleri arasında yerini şimdiden aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Anneler gününe özel koleksiyon AŞK-I ELA’da..!
  • 13.04.2012 11:08

Anneler gününe özel koleksiyon AŞK-I ELA’da..!

Anneler gününde annenizin özenle dekore ettiği evinize renkli bir dokunuşta bulu ...