maritbet girişmaritbet
Ariete Steam & Sweep buharla temizliyor!

Ariete Steam & Sweep buharla temizliyor!

Ev işlerinizde pratik çözümler sunan Vivikea.com, Ariete Steam & Sweep ile evlerinize yeni bir temizlik anlayışı getiriyor

Ev işlerinizde pratik çözümler sunan Vivikea.com, evlerinize yeni bir temizlik anlayışı getiriyor. Deterjanın kimyasal bileşenlerinden sizi uzaklaştırarak, süpürme ve buharlı temizleme fonksiyonlarını bir arada bulunduran Ariete Steam & Sweep evinizin profesyonel temizlikçisi olacak.

 
Hiçbir katkı maddesine ya da deterjana gerek kalmadan sadece su buharı ile hijyenik bir temizlik sunan Ariete Steam & Sweep daha az zamanda, daha fazla iş yapabilmenizi sağlıyor. Vivikea.com'da satışa sunulan Ariete'nin buharlı temizlik makinesi enerji tasarrufunun yanı sıra, kolay kullanımlı buhar basıncı sayesinde artık temizlik, hem ucuz hem de çok pratik olacak.
 
Az enerji harcayarak, yüksek emiş gücü sağlayan motoruyla ve döner fırçalı başlığıyla en küçük tozları süpürebilme özelliğine sahip olan Ariete,  altındaki beze verdiği güçlü ve kesintisiz buharla, bütün kirleri sökerek üstün temizleme sağlıyor. 20 dakika kesintisiniz buhar verebilen Ariete Steam & Sweep 0,6Lt su alarak su doldurma zahmetinden sizi kurtarıyor. 
Ariete buharlı temizleme makinasına sahip olabilmek için hemen www.vivikea.com  adresini ziyaret edebilir uygun fiyat seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. 
 
Ariete Steam & Sweep Süpürme ve Buharlı Temizleme Makinesi 389,97 TL yerine 269,90 TL'den satışa sunulmaktadır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ariete Steam & Sweep buharla temizliyor!
  • 12.10.2012 16:02

Ariete Steam & Sweep buharla temizliyor!

Ev işlerinizde pratik çözümler sunan Vivikea.com, Ariete Steam & Sweep ile evle ...

 Vivikea.com'la Kabuk Adamm’lar evinizi aydınlatacak!
  • 12.07.2012 17:23

Vivikea.com'la Kabuk Adamm’lar evinizi aydınlatacak!

Hediyeli alışveriş konseptiyle Türkiye’de bir ilk başlatan Vivikea.com, denizin ...