maritbet girişmaritbet
Aşkını Filli Boya’ya anlat, Elif Şafak yazsın!

Aşkını Filli Boya’ya anlat, Elif Şafak yazsın!

Facebook’ta aşk hikayeleri buluşuyor. Türkiye’nin en sevilen kalemi Elif Şafak onları yeniden yazıyor. Üstelik bu proje sayesinde eğitime katkı sağlanıyor.

Facebook'ta aşk hikayeleri buluşuyor. Türkiye'nin en sevilen kalemi Elif Şafak onları yeniden yazıyor. Üstelik bu proje sayesinde eğitime katkı sağlanıyor.

Filli Boya, Doğan Kitap ve Elif Şafak'ın Facebook'taki takipçileri Sevgiller Günü'nü bu yıl farklı bir heyecanla kutlayacaklar. 24 Ocak'ta başlayıp 9 Şubat'a kadar sürecek olan interaktif uygulamada takipçiler,yaşadıkları en renkli aşk hikayelerini www.facebook.com/filliboya sayfasında paylaşacaklar. Elif Şafak, hikayelerden birini seçecek ve o büyülü kalemiyle hikayeye yeniden can verecek. Seçilen hikayeyi 12 Şubat Pazar günü Habertürk Gazetesi'ndeki köşesinde okurlarıyla paylaşacak. Yayınlanacak hikayenin dışında beğenilen 20 hikaye sahibi de, Sevgililer Günü için hazırlanmış özel “Romantik Hediye Sepeti”kazanacak.

Elif Şafak'ın gönüllü olarak yer aldığı proje kapsamında ilköğretim çağındaki çocuklara “Okul Dışı Eğitim Desteği” vermeye odaklanan TEGV'e bağışta bulunulacak.

Farklı projelerle takipçilerine sosyal medya üzerinden yepyeni fırsatlar sunmaya devam edecek olan Filli Boya'yı takip etmek için:www.facebook.com/filliboya

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aşkını Filli Boya’ya anlat, Elif Şafak yazsın!
  • 27.01.2012 11:53

Aşkını Filli Boya’ya anlat, Elif Şafak yazsın!

Facebook’ta aşk hikayeleri buluşuyor. Türkiye’nin en sevilen kalemi Elif Şafak o ...