maritbet girişmaritbet
Atlas Halı Foto Dekorasyon uygulamasıyla halı seçimini keyifli bir yolculuğa dönüştürün!

Atlas Halı Foto Dekorasyon uygulamasıyla halı seçimini keyifli bir yolculuğa dönüştürün!

Atlas Halı, birçok çeşit arasından, hiç yorulmadan, eğlenerek üstelik evinize en çok uyan halıyı seçme özgürlüğü sunan alanında ilk ve tek özel bir uygulama başlattı

 

Atlas Halı, birçok çeşit arasından, hiç yorulmadan, eğlenerek üstelik evinize en çok uyan halıyı seçme özgürlüğü sunan alanında ilk ve tek özel bir uygulama başlattı. App Store'dan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz indireceğiniz “Atlas Halı Foto Dekorasyon” uygulamasıyla hemen tanışarak, kendiniz ya da sevdikleriniz için en uygun, en doğru halı seçimini keyifli, eğlenceli bir yolculuğa dönüştürün.

Atlas Halı, yenilikçi, dinamik, özgün ürünlerinin arasından yaşam alanlarınıza özel en doğru halıyı kolayca, keyifle seçmenize yardımcı olabilmek için bir ilke imza atarak özel bir uygulama yarattı.

iPad ya da iPhone cihazlarda App Store'dan ücretsiz olarak indirilerek kullanılan “Atlas Halı Foto Dekorasyon” uygulaması, beğendiğiniz halıları satın almadan önce, yaşam alanlarınızda; odanızın şekli, duvarlarınızın rengi ve mobilyalarınız ile uyumunun nasıl olacağını gerçek anlamda gösteriyor. Halının seçimini eğlenceli bir şekilde kolaylaştıran bu özel uygulama, en doğru halıyı bulmuş olmanın verdiği mutluluğu yaşatırken, yanlış halı seçimi gibi olası pişmanlıklardan da kurtarmış oluyor.

Atlas Halı'nın yarattığı bu özel uygulama sayesinde, kameranızı açıp favori halınızı görmek istediğiniz odanın fotoğrafını çekebilir ya da fotoğraf galerinizden seçeceğiniz bir görsel üzerinden de ilerleyebilirsiniz. Daha sonra Atlas Halı'nın farklı ürün grupları içinden favori halınızı kategori bölümünden seçerek, halıyı belirlemiş olduğunuz alan üzerinde istediğiniz şekilde konumlandırarak evinize en çok yakışan halıyı kolaylıkla belirleyebilirsiniz.

Halınızın nasıl göründüğü konusunda arkadaşlarınızın da fikirlerini almak ya da elde ettiğiniz uyumu sevdiklerinizle de paylaşmak istiyorsanız, görüntüyü e-posta yoluyla ya da Facebook üzerinden rahat ve hızlı bir şekilde gönderebilirsiniz.

Atlas Halı Hakkında

Türkiye'nin en köklü halı markalarından olan Atlas Halı, Naksan Holding bünyesinde yer alan ileri teknolojiye sahip üretim tesisleri, Türk halıcılığına yön veren AR-GE çalışmaları, yenilikleri ve hızla genişleyen bayi ağı ile sektörde yeniden yerini aldı.

45 yıldır Türkiye'nin en güçlü halı markalarından biri olan Atlas Halı, kalitesi ve sahip olduğu gelişmiş dokuma teknolojileriyle olduğu kadar, özgün tasarımlarıyla da sektörde her zaman öncü, her zaman moda ve her zaman tercih edilen olmayı başardı.

Kalitesiyle olduğu kadar tasarımlarıyla da iddialı olan Atlas Halı'nın yeni koleksiyonları, Atlas Halı tasarım ekibiyle birlikte Kunter Şekercioğlu, Ece-Oğuz Yalım & Feride Toprak, Gamze Güven, Ali Taran, Başak Ergin, Özgür Uşaklıgil, Erdem Akan & Boğaç Şimşir gibi Türkiye'nin önde gelen birçok başarılı tasarımcının imzasını taşıyor. Atlas Halı, Nev, Eyvan, Lokum, Efsun, Akide, Sedef, Uşak, Hatayi, Şems, Nazar Boncuğu, Vuslat, Gece, Oyun, Hare, Harman, Hayat Ağacı, Sereserpe ve Aheste serilerinin yanı sıra çocuklar için hazırlanan Gün Işığı ve Ay Işığı serileri ile, dün olduğu gibi bugün de evlerin değişmezi, sektörün gözdesi ve ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

1967'den beri yüz binlerce ev için adeta aileden biri olan ve yaşam alanlarımızın özel bir parçası konumunda bulunan Atlas Halı, Naksan Holding çatısı altında, yepyeni çizgisi, fark yaratan, yenilikçi, dinamik ve özgün tasarımlardan oluşan koleksiyonlarıyla Türkiye'de ve dünyada halı sektörünün lokomotif markası olma yolunda ilerliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Atlas Halı Foto Dekorasyon uygulamasıyla halı seçimini keyifli bir yolculuğa dönüştürün!
  • 07.03.2013 11:50

Atlas Halı Foto Dekorasyon uygulamasıyla halı seçimini keyifli bir yolculuğa dönüştürün!

Atlas Halı, birçok çeşit arasından, hiç yorulmadan, eğlenerek üstelik evinize en ...

Atlas Halı'dan Türkiye'de bir ilk: Foto dekorasyon uygulaması!
  • 11.02.2013 13:21

Atlas Halı'dan Türkiye'de bir ilk: Foto dekorasyon uygulaması!

Atlas Halı, birçok çeşit arasından, hiç yorulmadan, eğlenerek üstelik evinize en ...