maritbet girişmaritbet
Baumit Life dış cepheler için renk sistemi kurguluyor!

Baumit Life dış cepheler için renk sistemi kurguluyor!

Renkler, hayatımıza farklı etkiler katar. Her renk kullanıldığı alanda farklı algılar kurgular; uyum, denge, güç, neşe, enerji, tutku veya dinginlik

Baumit, renklerden ilham alarak, renk uzmanları ve tasarımcılarla görüşerek, trendleri izleyerek ve ihtiyaçları inceleyerek 3 yılı aşkın süren araştırma ve geliştirme çalışmaları ile dış cepheler için en geniş renk sistemini oluşturdu.

Baumit, etkileyici tonlar ile dolu yeni renk dünyası ile binalara hayat veriyor. Life renk sistemi dış cepheler için geliştirdiği 888 renk alternatifi ile ıslak kaplamalar ürün grubunda zengin bir çeşitlilik sunuyor. 94 ana renk temel alınarak ve her rengin 8 farklı tonu geliştirilerek oluşturulan renk sisteminde 6 farklı beyaz tonu, 7 kaplama dokusu ve 36 mozaik kaplama alternatifi bulunuyor.

 
Baumit Life renk sisteminde en dikkat çeken bir diğer özellik ise dış cepheler için yoğun ve koyu renk tonlarının geliştirilmesidir. StyleTop Islak Kaplama, uzun ömürlü renk pigmentleri ve yüksek kaliteli bağlayıcılar sayesinde dayanıklı ve canlı renklere sahip kaplama dokularının elde edilmesini sağlıyor.
 
Baumit Life renk sistemi içinde bulunan ıslak kaplamalar, tüm Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri ile beraber kullanılabiliyor. Kullanıma hazır ve kendinden boyalı olan ıslak kaplamalar hem kolay hem de pratik bir şekilde uygulanabiliyor. Bu özellikleri ile uygulama esnasında hem zamandan hem de işçilikten tasarruf sağlıyor. Yaygın olarak kullanılan dekoratif sıvaların aksine, Baumit Islak Kaplamalar daha dayanıklı, daha uzun ömürlü olmaları sebebi ile daha uzun garanti süreleri sunuyor. İçerdiği boya sayesinde, ıslak kaplamalar uygulandıktan sonra tekrar üzerine boya uygulaması yapılmasına da gerek kalmıyor. Bu sayede uygulama tek seferde bitiriliyor.
 
Baumit Islak Kaplamalar, sadece cephenin görünümünü güzelleştirmekle kalmayıp aynı zamanda binanız için önemli koruma işlevini yerine getiriyor. Yüksek kaliteli pigmentler ile yaratılan canlı renkler ilk günkü parlaklığını uzun yıllar koruyor ve zararlı UV ışınlarına karşı koruma sağlıyor. Dış cepheler, yağmur, rüzgar ve ısı değişimleri gibi birçok etkiyle başa çıkmak zorundadır. Baumit son kat kaplamalar, binaları tüm bu dış etkilere karşı komple koruma altına alıyor.
 
 
Sonsuz yaratıcılığa sahip Life renk sistemi için, 4 farklı renk kartelası hazırlandı: Big Life, Easy Life, Taste of Life ve Mozaik Life. Big Life, alüminyum dış yüzeyi, kartela açıldığında yanan ışığı ve tüm profesyonel bilgisayar programları için oluşturulmuş renk kütüphanelerini içeren dahili USB'si ile özellikle profesyonellerin kullanımına sunuluyor. Easy Life, Big Life gibi tüm renkleri ve mozaik kaplamaları gösteren ve daha kolay taşınabilen kartela alternatifi olarak satış noktalarındaki profesyoneller için ideal. Taste of Life kartelası ise 88 rengi, 20 farklı kombinasyon önerisi ile son kullanıcıların seçimlerini yapabilmelerini sağlıyor.
 
Life renk sistemi için hazırlanan www.baumitlife.com web sitesini ziyaret ederek tüm bilgilere ulaşabilir, web sitesinde sunulan Color Designer bölümü ile renk kombinasyonlarını oluşturabilir, Color Search ile ise eski Baumit renklerinin yeni sistemdeki karşılığını bulabilirsiniz. Baumit ürünleri için hazırlanmış uygulama ise hem Android hem de iOS sistemleri için www.baumitlife.com web sitesinden indirilebiliyor.
 
W: www.baumit.com / www.baumitlife.com
 
facebook.com/BaumitTurkiye
 
Derya Yazman/Ankitera

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa’nın en iyi Baumit cepheleri belli oldu!
  • 05.09.2022 10:42

Avrupa’nın en iyi Baumit cepheleri belli oldu!

Baumit’in, bu yıl sekizincisini düzenlediği Life Challenge 2022 sonuçları İspany ...

Baumit'in yeni hazırladığı reklam filmi yayında!
  • 30.03.2022 09:48

Baumit'in yeni hazırladığı reklam filmi yayında!

Avrupa’nın Mantolama Devi olarak anılan Baumit, Avrupa’dan sonra Türkiye’de de m ...

"İklim değişikliğine karşı alınabilecek en önemli önlem mantolama"
  • 04.02.2022 16:53

"İklim değişikliğine karşı alınabilecek en önemli önlem mantolama"

Avrupa’nın Mantolama Devi Baumit, Türkiye’de mantolamanın, iklim değişikliği ve ...

Baumit’in “Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev” Tasarım Yarışması sonuçlandı
  • 22.09.2021 16:54

Baumit’in “Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev” Tasarım Yarışması sonuçlandı

İnsanların sağlıklı, enerji verimli ve güzel yapılarda yaşaması vizyonuyla inova ...

Baumit CreativTop ile dış cephelerde değişim zamanı!
  • 28.08.2021 16:53

Baumit CreativTop ile dış cephelerde değişim zamanı!

Baumit, dış cephe tasarımları için kullanıma hazır, farklı dokularla şekill ...

Baumit'ten Anneler Günü'ne özel HobbyBeton!
  • 08.05.2021 10:38

Baumit'ten Anneler Günü'ne özel HobbyBeton!

Türkiye'nin ilk profesyonel hobi harcı 'HobbyBeton' ile sanatsal obje ya da saks ...