maritbet girişmaritbet
Beşgen Rotto ile yönetici odalarına hareket geliyor

Beşgen Rotto ile yönetici odalarına hareket geliyor

Beşgen, yönetici ofisleri için özel olarak tasarlanan Rotto Pride masa ve Rotto Workstations ofis grubu ile yönetici odalarına hareket katıyor

Eğitim ve ofis mobilyası alanında Türkiye'nin öncü markalarından olan Beşgen, yönetici ofisleri için özel olarak tasarlanan Rotto Pride masa ve Rotto Workstations ofis grubu ile yönetici odalarına hareket katıyor. Kişilik sahibi ve fonksiyonel oluşuyla dikkat çeken Rotto koleksiyonu, enerjik tasarımıyla monoton iş hayatını renklendiriyor.

Ofis yönetici grubu mobilyalarında zengin kullanım seçenekleri sunan Beşgen, Rotto Pride masa ve Rotto Workstations ofis grubu ile yönetici odalarına farklı bir soluk getiriyor. Gününün büyük çoğunluğunu ofiste geçiren beyaz yaka yöneticiler için özel olarak tasarlanan Rotto koleksiyonunda, ürünlerin fonksiyonel özellikleri ile birlikte bir ofisin ihtiyaç duyduğu tüm detaylar, enerjik formlarla destekleniyor.

En güçlü üye; Rotto Pride

Beşgen tasarımlarının en güçlü üyelerinden olan ve yöneticiler için klasik L formunda tasarlanan Rotto Pride masa, organizer unsurlarla donatılmış bir yan komodin ve masa tablası yardımıyla detaylandırılıyor. Açık renk ahşabın koyu tonlarla gerçekleştirdiği mükemmel kontrast ile Rotto Pride, yönetici odalarına karizmatik bir hava katıyor.

Ofislerin  vazgeçilmezi; Rotto Workstations

Ofis yönetici grubu ile entegre alternatif kullanım seçenekleri sunan Rotto Workstations, yönetici odalarına kişilik kazandıran enerjik formuyla dikkat çekiyor. Özellikle yan dolaplar üzerine monte edilebilen opsiyonel raf ünitesi, renk katan ayak ve konsantrasyon panelleri ile fonksiyonelliğin ustalıkla bir araya geldiği Rotto Workstation ile yönetici odalarına zengin bir görünüm sunuluyor.

Masa tablasının alternatif malzeme seçenekleriyle hazırlandığı Rotto koleksiyonunda, ayrıca kapak ve çekmecelerde yavaşlatıcı sistem uygulanıyor. 

Ofis ve eğitim alanlarında verimliliği artıracak konfor çözümleri sunan Beşgen, ofis ihtiyaçlarına  Rotto koleksiyonunun enerjik tasarımıyla cevap vermeye hazır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beşgen Rotto ile yönetici odalarına hareket geliyor
  • 08.07.2014 10:20

Beşgen Rotto ile yönetici odalarına hareket geliyor

Beşgen, yönetici ofisleri için özel olarak tasarlanan Rotto Pride masa ve Rotto ...