maritbet girişmaritbet
Cellini'den annelere özel masaj aleti!

Cellini'den annelere özel masaj aleti!

Masaj koltuğunda Türkiye’nin lider firması Cellini, ayak masaj aleti ve baş masaj aletleriyle annelerin ayak ve baş ağrılarına çözüm getiriyor

Masaj koltuğunda Türkiye'nin lider firması Cellini, ayak masaj aleti ve baş masaj aletleriyle annelerin ayak ve baş ağrılarına çözüm getiriyor. Günlük koşuşturma ve iş hayatından olumsuz etkilenen annelerin, yorgunluklarını alacak masaj ürünleri Mayıs ayı boyunca Cellini Mağazaları'nda indirimli fiyatlarla satılıyor.

Özel Kulaklığı Sayesinde Hafızasına Yüklenen Kuş, Deniz gibi Ses Efektleri İle Sakin Zamanlar

Cellini 500 Baş Masaj Aleti:Baş ve şakak bölgesine masaj yapan bu yeni ve pratik cihaz, başınızdaki tüm noktalara dokunarak, uyguladığı masajla ağrıyı dindiriyor, başınızı rahatlatıyor. İçinde bulunan hava yastıklarının şişmesiyle şakak, alın ve baş bölgesine uygun yumuşak ve doğal bir masaj sağlıyor. Uyguladığı farklı masaj teknikleri ile ağrı bölgesinde kan dolaşımını hızlandırarak daha sakin zamanlar geçirmenizi sağlıyor. Baş ve migren ağrılarının azalmasında da oldukça etkili olan, kontrol kumandası ile istediğiniz masajı uygulama fırsatı sunan 500 baş masaj aleti, her başa göre ayarlanabilen ergonomik tasarımı ile her yaştan kullanıma uygun bir özelliğe sahip bulunuyor.

20 dk'lık Masaj İle Daha Rahatlamış Ayaklar

Cellini Ayak Masaj Aletleri: Cellini ayak masaj aleti modelleri ile ayak tabanlarına,  bileklere ve baldırlara yapacağınız 20 dk'lık bir masaj ile hızlanan kan dolaşımınızı normal seviyelere taşıyarak daha rahatlamış ve yorgunluğu azalmış ayaklara sahip olabilirsiniz. Güçlü masaj sistemi ile ayaklarınıza, bileklerinize ve baldırlarınıza derinlemesine etki ederek ayak bölgesinde bulunan vibrasyon özelliği ile ayaklarınızda maksimum rahatlama sağlıyor.

Ayrıca, tasarımında bulunan özel ısıtma sistemi ile de annenizin ayaklarını ısıtıp rahatlatacak olan modeller 330 TL ve 1,150 TL'den satışa sunulacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cellini Koltuk dünya markası oluyor! Viyana'da mağaza açtı!
  • 27.11.2012 10:16

Cellini Koltuk dünya markası oluyor! Viyana'da mağaza açtı!

Türkiye'de 9 farklı üretici firmanın distribütörlüğünü yürüten Cellini, ismini s ...

Cellini'den annelere özel masaj aleti!
  • 07.05.2012 12:34

Cellini'den annelere özel masaj aleti!

Masaj koltuğunda Türkiye’nin lider firması Cellini, ayak masaj aleti ve baş masa ...

Cellini’den özel tasarımlı yuvarlak yatak
  • 04.02.2012 10:17

Cellini’den özel tasarımlı yuvarlak yatak

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider firması Cellini, ürün yelpazesini genişletti. ...