maritbet girişmaritbet
De’Longhi’den babalara kahve keyfi

De’Longhi’den babalara kahve keyfi

Babamın kahvesi kendine özel olsun diyorsanız; De’Longhi ECAM 25.452.B kahve makinesi tam ona göre...

Ünlü İtalyan markası De'Longhi, kahve makineleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Babalar Günü'nde “Babama ne hediye alacağım?” sorusuna cevap arıyorsanız, ona alacağınız en güzel hediye De'Longhi'nin ürettiği birbirinden şık kahve makineleri .

De'Longhi'nin patentli ‘Otomatik Cappucino Teknolojisi' ile geliştirdiği kahve makinesiyle babanızın musluğun altına fincanı koyması ve cappucino düğmesine basması yeterli olacak. Geniş elektronik ekranıyla kullanımı çok kolay olan De'Longhi ECAM kahve makinesi, kahve miktarını ve su durumunu tek ekranda gösterme özelliğiyle fark yaratıyor. Artık babanızın sabah kahveleri ya da akşamüzeri yorgunluk kahveleri en pratik şekilde hazırlanıyor.

De'Longhi ECAM kahve makinesinin ‘My CoffeButton' özelliğiyle babanız, kahvesini kişiselleştirerek istediği kıvamda ve boyuttaki kahveyi kolaylıkla hazırlayabiliyor. Hem öğütülmüş kahve hem de kahve çekirdeği ile çalışabilme özelliğine sahip ECAM kahve makinesiyle tek öğütmede iki fincan kahve elde edilebiliyor.

Babanız için en güzeli De'Longhi ICM 15750 filtre kahve makinesi

Değişik dizaynı ile fark yaratan De'Longhi ICM 15750 Filtre Kahve Makinesi ile babanızın kahve keyfi tamamlanıyor. Patentli önden dolum bölümü sayesinde babanız, su ve öğütülmüş kahveyi makineyi yerinden oynatmadan kolayca doldurabiliyor.

Su seviye göstergesi ile makinenizde ne kadar su kaldığını görebilmenizi ve 10 bardak kahve kapasitesi ile kahve keyfinizi kesintisiz olarak yaşamanızı sağlıyor.De'Longhi ICM 15750 Filtre Kahve Makinesi, özel olarak tasarlanan damlatmaz musluğu sayesinde, kahvenizi servis ederken makinenizden su damlama ihtimalini de ortadan kaldırıyor.

Kahve tutkunu babaların ilk tercihi olanDe'Longhi ICM 15750  Filtre Kahve Makinesi, bulaşık makinesinde yıkanabilen özel cam karafı ve filtresi sayesinde kolayca temizlenebiliyor. Farklı tatlar arayan kahve tutkunu babalarınız için özel tasarlanan ışıklı aroma butonu sayesinde her damak zevkine uygun kahve yapma imkanı sunuyor.

www.delonghi.com.tr

De'Longhi ECAM 25.452.B Kahve Makinesi için tavsiye edilen satış fiyatı 2.499,9 TL, De'Longhi  ICM15750 Kahve Makinesi için tavsiye edilen satış fiyatı 299,9 TL'dir.

De'Longhi ürünlerine; hepsiburada.com, MediaMarkt, Saturn ve Evkur'un Türkiye çapındaki tüm mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

De’Longhi’den babalara kahve keyfi
  • 14.06.2013 15:44

De’Longhi’den babalara kahve keyfi

Babamın kahvesi kendine özel olsun diyorsanız; De’Longhi ECAM 25.452.B kahve mak ...

De’Longhi şarjlı süpürge ile kırıntılarla başa çıkabilirsiniz!
  • 16.10.2012 16:50

De’Longhi şarjlı süpürge ile kırıntılarla başa çıkabilirsiniz!

Dünyaca ünlü İtalyan markası De’Longhi tarafından üstün teknoloji ile üretilen X ...