maritbet girişmaritbet
Dijital baskılı nevresim takımı!

Dijital baskılı nevresim takımı!

MaxStyle, tek kişilik, çift kişilik ve double olmak üzere üç farklı boyda, djital baskılı modern nevresim takımları ile yaşamın tüm güzelliklerini yatağa taşıyor.

MaxStyle, tek kişilik, çift kişilik ve double olmak üzere üç farklı boyda, djital baskılı modern nevresim takımları ile yaşamın tüm güzelliklerini yatağa taşıyor. Dünyaca ünlü tarihi yerlerin resimlerinden, uluslararası değere sahip banknot paralara, rengarenk çiçekler ve iştah açıcı meyve resimlerinden, gerçeküstü figürlere kadar, 40'a yakın deseni, dijital baskı canlılığı ve parlaklığı ile saten nevresim takımlarına aktaran Maxstyle, herkese tarzına ve ilgi alanlarına uygun seçenekler sunuyor.

MaxStyle'in, saten dijital baskılı nevresim takımlarında, İtalya'daki Pizza Kulesi, Fransa'daki Eyfel Kulesi ve ABD'de Özgürlük Anıtı ile birlikte İstanbul'un simgelerinden Kız Kulesi'nin de,   gerçeği kadar canlı görüntüleri bulunuyor.  Kız Kulesi görüntülü saten dijital baskılı takımlar tek ve çift kişilik seçenekleri ile sunulurken, diğer takımların üç farklı boyu da yer alıyor. Ayrıca dünyaca ünlü doğa harikası Maldivler'in yanı sıra, plaj ve yelken temalı desenler de, denizin esintisini yataklarda hissettiriyor. 

Büyük çiçek desenleri gibi, çilek, limon, portakal, muz, üzüm ve kirazın birbirinden gözalıcı meyvelerle bezenmiş nevresim takımları da, doğanın tazeliğinde bir uykuya davet ediyor. Bir rüyadan alınmışçasına insanı mistik masal alemine sürükleyen gerçeküstü desenler de, yine tek ve çift kişilik saten dijital baskılı nevresim takımlarını süslüyor. Çocuk ve genç odaları için ise, kızlar ve erkekler için tasarlanmış birbirinden sevimli Sude ve Berke modellerinin yanı sıra, kırmızı bir spor otomobili nevresimin üzerine taşıyan Speed de, tek kişilik nevresim takımlarının diğer seçeneklerini oluşturuyor.

134 liradan başlayan fiyatlarla üç farklı ebatta…

Maxstyle'in saten dijital baskılı nevresim takımlarından perakende satış fiyatı 134 lira olan tek kişilikler 3, perakende satış fiyatı 186 lira olan çift kişilikler 4 ve perakende satış fiyatı 240 lira olan double takımlar da 7 parçadan oluşuyor. Tek kişilik nevresim takımlarında 160x220 santim ölçülerinde nevresim ve 160 x 240 santim ölçülerinde çarşaf ile birlikte yüzde 100 pamuklu 50x70 + 5 santim ölçülerinde bir adet Oxford yastık kılıfı yer alıyor. Çift kişilik takımlarda, nevresim ölçüsü 220 x220 santime, çarşaf ölçüsü de 240x260 santime çıkarken, iki adet Oxford yastık kılıfı yeralıyor. Double nevresim takımlarında ise iki adet tek kişilik nevresim, bir adet çift kişilik çarşaf, iki adet Oxford yastık kılıfı ve iki adet de 70 x 70 santim standart yastık yer alıyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dijital baskılı nevresim takımı!
  • 27.03.2012 15:30

Dijital baskılı nevresim takımı!

MaxStyle, tek kişilik, çift kişilik ve double olmak üzere üç farklı boyda, djita ...