maritbet girişmaritbet
Diston, interduş dolaplı küvet devrini başlattı

Diston, interduş dolaplı küvet devrini başlattı

Dünyanın ilk dolaplı küvetini İnterduş markasıyla üreten Diston, küveti daha kullanışlı bir forma soktu

Dünyanın ilk dolaplı küvetini İnterduş markasıyla üreten Diston, küveti daha kullanışlı bir forma soktu.

Dünyanın ilk dolaplı küvetini İnterduş markasıyla üreten Diston, küveti daha kullanışlı bir forma soktu. İki yıllık bir Ar-Ge çalışması sonucu ortaya çıkan dolaplı küveti tanıtan Diston Genel Müdürü Veysel Demir 'İnterduş Yaşanan Banyo' sloganıyla görselliğin yanı sıra kullanılabilirliğin de ön planda olduğu ürünler tasarlamaya özen gösterdiklerini ifade etti.

Ürünleriyle rahat ve daha kullanışlı bir ortam yaratmak istediklerini kaydeden Demir, "İnterduş olarak küvetlerin atıl durumda olan ön ve yan taraflarına, banyo dolabının tüm özelliklerini içerisinde barındıran sürgülü çekmeceler raflar ve dolaplar monte ederek sektöre yeni bir soluk kazandırdık. Ayrıca küvet ve duştekne önpanellerinde de birçok değişikliğe gittik ve dekoratif yüzey kaplama seçenekleri ile banyo seramiğine uyumlu altın sarısı, parlak renk, mat renk ve ahşap desen kaplamalar uyguladık" dedi.

Dekoratif ahşap kaplama desenlerle mevcut kompaktlarında bir sauna ortamı yaratmak istediklerini aktaran Demir, sözlerine şöyle devam etti: "Kullandığımız malzemeler çok özel hammadelerden yapıldığı için su ve neme çok dayanıklı ve uzun ömürlüdür. İnterduş dolaplı küvet kesinlikle sudan etkilenmeyen özel bir üründür."

Toplamda 250 çeşit ürün gruplarını bulunduğunu söyleyen Demir, geliştirdikleri bu yeni ürün ile bu yıl Türkiye pazarının yanı sıra yurtdışı pazarındaki paylarını da en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam 10 dönüm kapalı 10 dönümde açık alan olmak üzere toplamda 20 dönüm alanda faaliyet gösterdiklerini aktaran Demir, yıllık üretim kapasitelerinin ortalama 230 bin adet olduğunu belirtti. Demir, ürettikleri bütün ürünleri yüzde 30 artırmayı hedeflediklerini söyleyerek, imalatlarının yüzde 40'ını ihraç ettiklerini dile getirdi. Kuzey Irak başta olmak üzere Suriye, Gürcistan, Ukrayna, Rusya, Yunanistan, İtalya, İngiltere ve Hollanda dahil 17 ülkeye ihracat yaptıklarının altını çizen Demir, yeni ürünleriyle iç ve dış pazardaki paylarını daha üst seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini vurguladı.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Geberit’in Tawa ve Supero küvet modelleri ile banyonuzu yenileyin
  • 06.03.2023 12:32

Geberit’in Tawa ve Supero küvet modelleri ile banyonuzu yenileyin

Bahar aylarında, havadaki ani değişimler bahar yorgunluğuna yol açıyor. Bu yorgu ...

Diston, interduş dolaplı küvet devrini başlattı
  • 30.04.2012 12:00

Diston, interduş dolaplı küvet devrini başlattı

Dünyanın ilk dolaplı küvetini İnterduş markasıyla üreten Diston, küveti daha kul ...