maritbet girişmaritbet
Doğtaş Trendy Antik TV Ünitesi

Doğtaş Trendy Antik TV Ünitesi

Türkiye’ninen beğenilen mobilya firması seçilen Doğtaş, modüler yapısıyla dikkat çekenTrendy Antik TV Ünitesi ile evinizde ideal çözümler sunuyor.

Türkiye'ninen beğenilen mobilya firması seçilen Doğtaş, modüler yapısıyla dikkat çekenTrendy Antik TV Ünitesi ile evinizde ideal çözümler sunuyor.

Türk mobilya sektöründe iyi tasarım, yüksek kalite ve mağazacılık hizmet anlayışıyla sektörününöncü markalarından Doğtaş; çekmeceli, asılı ve açık modüllerin başarılıkombinasyonunu Trendy Antik TV Ünitesi ile sunuyor.

Modern tasarımı ve kullanma alternatifleri ile dikkat çeken Trendy Antik TV Ünitesi,oturma odaları için uyumlu ve tamamlayıcı çözümler üretiyor. Trendy Antik TVÜnitesi; duvara monte edilen TV ile asılı modüllerle birlikte kullanılabilme veisteğe bağlı olarak sağda, solda veya dik olarak kullanılabilen asılı CD rafıözellikleriyle de tercih sebebi oluyor. 

Doğtaş,işlevsellikten uzaklaşmadan, daha çok yaratıcılık, daha çok estetik, daha çokkonfor ve daha çok yaşam kalitesinin izinde tasarladığı koleksiyonlarına devamediyor.

Tümürünlerde KDV'siz alışverişin keyfi Doğtaş'ta. Doğtaş, Bonus'a özel 12taksit veya 4 ay ertelemeli 6 taksit imkanı da sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Doğtaş yüzde 40 büyüyecek
  • 20.04.2012 15:18

Doğtaş yüzde 40 büyüyecek

Yurtiçi ve yurtdışında 200'ün üzerinde mağazası bulunan Doğtaş, 40'ncı olan 2012 ...

Doğtaş Trendy Antik TV Ünitesi
  • 10.01.2012 11:52

Doğtaş Trendy Antik TV Ünitesi

Türkiye’ninen beğenilen mobilya firması seçilen Doğtaş, modüler yapısıyla dikkat ...