maritbet girişmaritbet
Evist, ithal duvar kağıtları ve perde dekorasyon ürünleriyle her zevke hitap ediyor!

Evist, ithal duvar kağıtları ve perde dekorasyon ürünleriyle her zevke hitap ediyor!

Evist ithal duvar kağıdı, perdelik ve döşemelik kumaş ürün gruplarında Avrupa ve Amerika'nın önde gelen 15 markasının Türkiye Temsilciliği'ni yapıyor

 

Evist, Türkiye temsilcisi olduğu markalarına ait koleksiyonları Ümraniye Keyap Dekorasyon Çarşısı'nda yer alan mağazasının yanı sıra ülke çapında bulunan bayi kanalları ile satışını gerçekleştiriyor.
 
Hizmetleri ve ürün çeşitleri sahip oldukları özellikler ile alternatiflerinden ayrılan ve tercih edilen, özellikli duvar kağıtları, outdoor döşemelik ve perdelik kumaşlar, zengin koleksiyon çeşidi ve bünyesinde bulunan butik perde dikim atölyesi ile çok sayıda ev, işyeri, yat, otel ve hastane projeleri içerisinde yer alıyor.
 
 
Vinyl, non-woven, hasır, mika gibi özelliklere sahip koleksiyonları bulunan Avrupa'nın önde gelen duvar kağıdı markalarından (IT) Limonta, Domus Parati, (BE) Flocart, Hookedonwalls, Atlas, Portfolio, (DE) Kolizzart, (NL) Eijffinger, (CA) Seabrook, (USA) Roysons her ihtiyaca ve zevke yanıt veren, leke tutmayan, alev almayan gibi yapısal özellikleri içerisinde barındıran döşemelik ve perdelik kumaş markalarından (BE) Dizz, (NL) Eijffinger, Russell&Harvey, (IT) Aura, A.Lombardo ise Evist'in bünyesinde yerini alan markaların bazıları.
 
Evist sahip olduğu yeni ve farklı ürün arayış mantığına istinaden, bu sene Bambu Mozaik adı altında, bambu doğal malzemesinin kullanıldığı oldukça farklı duvar kaplamalarının ithalatçılığını yapıyor ve malzemeler kullanıldığı alanlarda farklılık yaratıyor.
 
 
2012 hedefleri arasında yer alan, yerli döşemelik kumaş ürün grubu ile alakalı olarak çalışmalar hızlı sonuçlandı. Evist ülke içinde son derece kaliteli olarak üretilen zengin renk ve desen kumaş alternatifleri ile kendi adı altında yer alan kartela başlıklarını sektörün hizmetine soktu.
 
Evist'in tercih edilmesinin arkasında yatan sebeplerin başında ithal duvar kağıdı, perdelik ve döşemelik kumaş gibi birbirinden farklı ama bir o kadar da bağımlı dekorasyon unsurlarında zengin bir koleksiyonu aynı anda görebilmeleri, vakit kaybetmeden karar vermelerini kolaylaştırırken, firma bünyesinde bulunan perde dikim atölyesi gibi avantajları kullanabilmeleri yatıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evist, ithal duvar kağıtları ve perde dekorasyon ürünleriyle her zevke hitap ediyor!
  • 19.09.2012 10:25

Evist, ithal duvar kağıtları ve perde dekorasyon ürünleriyle her zevke hitap ediyor!

Evist ithal duvar kağıdı, perdelik ve döşemelik kumaş ürün gruplarında Avrupa ve ...