maritbet girişmaritbet
Evlerde ışık kullanımı nasıl olmalı?

Evlerde ışık kullanımı nasıl olmalı?

Evinizin az ışıklı ve gizemli mi, yoksa bol ışıklı ve aydınlık mı olacağına aydınlatmanızın tek bir düğmesi ile müdahale edebilirsiniz.

Evinizin az ışıklı ve gizemli mi,  yoksa bol ışıklı ve aydınlık mı olacağına aydınlatmanızın tek bir düğmesi ile müdahale edebilirsiniz. Evinizin önem verdiğiniz noktalarını aydınlatarak ön plana çıkartabilir ya da tersini yapabilirsiniz.

Aydınlatma, dekorasyonda hayati önem taşıyan bir konu. Aydınlatma sistemi, evin modunu bir anda değiştirebilen belki de tek dekorasyon elemanıdır. Evinizin az ışıklı ve gizemli mi,  yoksa bol ışıklı ve aydınlık mı olacağına aydınlatmanızın tek bir düğmesi ile müdahale edebilirsiniz. Evinizin önem verdiğiniz noktalarını aydınlatarak ön plana çıkartabilir ya da tersini yapabilirsiniz.

Birbirinden şık, modern tasarım avizeler evlerimize bambaşka bir hava katıyor. Öncelerin kristal avizelerin yerine şimdilerde göz şeklinde, mum görünümlü ve her odaya ayrı uyum sağlayacak avizeler hali hazırda bekliyor. Elbette ışıklar sağlık açısından olsun, görünüm ve güzellik açısından olsun hoş olmalıdır. Işık son yıllarda estetik tasarımlarla günümüze girmektedir. Bu da ışığın hayatımızdaki yerini göstermektedir.

Karanlık köşe kalmasın

Salonunuzdaki ışıl ışıl avizeniz ya da ofisteki aydınlatmanız... Özenle yerleştirdiğiniz mekanınıza son dokunuşu seçtiğiniz aydınlatma ile yapın. Mekana hayat veren ışık kaynağının, şık olduğu kadar işlevsel de olması gerektiğini sakın unutmayın..

Artık çok daha renkli

İtalya'nın sıra dışı modelleri ile ünlü avize markası Carlesso'nun yeni modellerini satışa sunan Highlight Avize'de bu yıl çarpıcı renkler dikkat çekiyor. Mor ve kırmızı olarak hazırlanan Carlesso'nun iki modeli de evlere modern bir zerafet getiriyor.

Sarkıt avize

Verdiği yumuşak ışık gözlerinizi yormaz. Dekoratif anlamda koyduğunuz yere hoş bir hava katar. Özel tasarım olan sarkıt şık odalarınızı çok daha havalı bir hale getirecek şekilde tasarlanmıştır.

Naşit avize

Estetik ve şıklığın kaliteyle süslendiği modern bir tasarım olan bu avize görünümüyle tüm gözleri büyülüyor

 

Klasiği sevenlere

1973'den beri aydınlatma konusunda faaliyet gösteren Alabaz Lighting, özellikle klasik tarzı benimseyenler için evin çeşitli köşelerinde kullanabileceğiniz modeller üretiyor. Bu yıl koleksiyonuna pek çok yeni lambalar ekleyen firmanın aydınlatmalarının tasarımı Türkiye'de yapılırken, döküm parçaları ve başlıkları da Amerika'dan ithal ediliyor. Alabaz Lighting'den aldığınız aydınlatmaları hayat boyu firma garantisinde kullanabiliyorsunuz. Tasarımlarda gerçek kristal kullanılan Alabaz'da farklı boylarda aydınlatmalar da kullanabilirsiniz. İster masa üstünde isterseniz de lambader olarak kullanmak için çeşitli ayak boylarına sahip aydınlatmalar ile evinizde istediğiniz noktalara ışık verebilir, mekanda farklı boyutlar yaratabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Côte d’Azur’un Güney Fransa dekorasyon stili evinize farklı bir hava katacak!
  • 28.07.2012 10:21

Côte d’Azur’un Güney Fransa dekorasyon stili evinize farklı bir hava katacak!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Melda Narmanlı Çimen, bu hafta Côte d’Azur bölgesi ...

Evlerde ışık kullanımı nasıl olmalı?
  • 19.11.2010 00:28

Evlerde ışık kullanımı nasıl olmalı?

Evinizin az ışıklı ve gizemli mi, yoksa bol ışıklı ve aydınlık mı olacağına aydı ...