maritbet girişmaritbet
Gold Master’dan Ekim ayında özel indirim fırsatları!

Gold Master’dan Ekim ayında özel indirim fırsatları!

Kalitesi ve uygun fiyatlarıyla sektörün öncü markaları arasında yerini alan GoldMaster, bayrama özel hazırladığı kampanyada Elena mutfak robotu, 210 gr/dk buharla kırışıklıklara son veren Aura buharlı ütü, Pane ekmek kızartma makinesi, Rosa çay makinesi ve su ısıtıcısında indirim fırsatı sunuyor

Kalitesi ve uygun fiyatlarıyla sektörün öncü markaları arasında yerini alan GoldMaster, bayrama özel hazırladığı kampanyada Elena mutfak robotu, 210 gr/dk buharla kırışıklıklara son veren Aura buharlı ütü, Pane ekmek kızartma makinesi, Rosa çay makinesi ve su ısıtıcısında indirim fırsatı sunuyor.

Kompakt tasarımıyla “Elena” kaybolma ve yer kaplama sorununa son veriyor!

GoldMaster Seda serisi çok fonksiyonlu mutfak robotu Elena, 700 W motor gücü, 1,5 litre işlem haznesi ve paslanmaz çelik aparatları ile yemek yapmayı sizin için kolay hale getiriyor. Goldmaster Seda serisi mutfak robotunun, mutfakta işlerinizi kolaylaştıracak mixer, blender, rende, dilimleyici ve rondo olmak üzere tam beş farklı özelliği bulunuyor. Üstelik bu kadar güçlü ve hamarat olmasına rağmen sessiz çalışma özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Elena Mutfak Robotu 209 TL yerine 159 TL'ye satışa sunuluyor.

Yatay ve dikey kullanılabilen üstün buhar gücüne sahip GoldMaster Aura Ütü

Ergonomik ve kolay kullanım özelliğine sahip GoldMaster Aura buharlı ütü 210 gr/dk yüksek buharla en zor kırışıklıklara bile son veriyor.  Ütü yapmayı zevkli hale getiren ve hanımların işini kolaylaştıran Aura buharlı ütü sayesinde zamanınız size kalıyor. 210 gr şok buhar ile neredeyse diğer ütülerin buharının 2 katı yüksek performansa sahip Aura buharlı ütünün seramik tabanı, 350 ml su haznesi, kendi kendini temizleme ve otomatik kapanma özelliği bulunuyor.

Aura Buharlı Ütü 139 TL yerine109 TL'ye satışa sunuluyor.

Her ekmeği kızartabileceğiniz geniş gözlü ekmek kızartma makinesi Pane

Her ekmeği kızartma kapasitesine sahip geniş gözlü GoldMaster Pane ekmek kızartma makinesi ile bayat ekmek derdi kalmıyor. 1000 watt gücü ile kısa sürede istenilen pişirme hızına ulaşabilen Pane ekmek kızartma makinesinin 26 cm uzunluğunda, 4 cm genişliğinde 2 gözlü geniş ekmek haznesi sayesinde sadece tost ekmeklerini değil Trabzon ekmeği, köy ekmeği gibi kalın dilimli ekmekleri de kolayca kızartabiliyorsunuz. 7 kademeli sıcaklık ayar düğmesi ile ekmeğinizi istenilen derecede kızartmanızı sağlıyor.Pane ekmek kızartma makinesinin kolay temizlenebilen ayrılabilir kırıntı tepsisi ve 1m uzunluğunda yanmaz rubber kablosu bulunuyor. Ayrıca, buz çözme ve tekrar ısıtma özelliği ile buzun çözülmesini beklemeden kızartma işlemini yapabiliyorsunuz.

Pane Ekmek Kızartma Makinesi79 TL yerine 59 TL'ye satışa sunuluyor.

GoldMaster Çay Makinesi TM-100

Modern ve şık tasarımlı inox çelik gövdeye sahip GoldMaster Çay makinesi 2200 Watt performans gücüne sahip.  1,8 lt kapasiteli su ısıtıcı ve 1,0 lt kapasiteli demliği olan çay makinesinin paslanmaz çelik gizli rezistansı, paslanmaz çelik çay filtresi, açma kapama anahtarı ve ayarlanabilir sıcaklık kontrolü bulunuyor. 360° dönebilme özelliği sayesinde rahat kullanım sağlayan GoldMaster Çay Makinesi, kırmızı enerji iletim ve mavi kaynama göstergesine sahip. Ayrıca susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ve yüksek sıcaklıklara karşı koruyan özel kaynama emniyet sigortası sayesinde güvenli kullanım imkânı sunuyor.

Rosa TM-100 Çay Makinesi174 TL yerine 139 TL'ye satışa sunuluyor.

GoldMaster GKT-7305B Su Isıtıcısı

GoldMaster su ısıtıcısı 1,7 lt kapasiteli, modern ve şık tasarımlı gövdesiyle dikkat çekerken, 2200 W güçlü performansı ile suyu kısa sürede kaynatabiliyor.Sağlık uygunluğu RoHS sertifikası ile belgelenmiş yüksek kaliteli plastik gövdeye sahip su ısıtıcısı güvenli kullanım imkanı sunuyor. Paslanmaz çelik gizli rezistansa sahip su ısıtıcısının rahat kullanımı sağlayan 360° dönebilme özelliği, kablosuz kullanım kolaylığı, suyun kaynamasıyla otomatik kapanma özelliği, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi, yıkanabilir kireç filtresi, kapak açma kilidi ve Işıklı açma kapama düğmesi bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gold Master Smart Stick ile televizyonlar smart PC'ye dönüşüyor
  • 06.01.2014 12:52

Gold Master Smart Stick ile televizyonlar smart PC'ye dönüşüyor

Teknolojinin hızla değiştiği günümüzde, akıllı ürünler her alanda karşımıza çıkı ...

Gold Master’dan Ekim ayında özel indirim fırsatları!
  • 08.10.2013 13:33

Gold Master’dan Ekim ayında özel indirim fırsatları!

Kalitesi ve uygun fiyatlarıyla sektörün öncü markaları arasında yerini alan Gold ...

Gold Master 24. Züccaciye Fuarı’na katılıyor!
  • 05.09.2013 13:08

Gold Master 24. Züccaciye Fuarı’na katılıyor!

Dünyadaki teknolojik gelişmeleri izleyip, bu gelişim ve teknolojileri 38 yıldır ...

Gold Master Forza buharlı ütüyle hayatınızı kolaylaştırın!
  • 03.09.2013 13:01

Gold Master Forza buharlı ütüyle hayatınızı kolaylaştırın!

Okula dönüş, hem öğrenciler hem de aileleri için yeni heyecanlarla başlıyor ...

Gold Master puantiyeli Viola çay makinesi mutfaklara renk katacak!
  • 26.08.2013 14:59

Gold Master puantiyeli Viola çay makinesi mutfaklara renk katacak!

Farklı tasarımları ve renk renk modelleri ile mutfaklara renk getiren GoldMaster ...

Gold Master vantilatör modelleri ile yazın sıcağından kurtulma fırsatı!
  • 20.08.2013 13:28

Gold Master vantilatör modelleri ile yazın sıcağından kurtulma fırsatı!

Yazın sıcaklardan bunalan kişilerin imdadına GoldMaster vantilatörleri yetişiyor ...