maritbet girişmaritbet
GROHE New Tempesta duş serisi yeni ürünlerle genişledi!

GROHE New Tempesta duş serisi yeni ürünlerle genişledi!

GROHE New Tempesta duş serisinin yeni ürünleri; mono akışlı duş ve duş sistemi kalite, teknoloji ve tasarımı bir arada sunuyor

 

Yenilikçi teknolojiler, çok sayıda tasarım seçeneği ve her amaca uygun farklı akış biçimleri sunan GROHE New Tempesta duş serisinin yeni ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuldu. Her zaman popülerliğini koruyan son nesil klasik duşlar, özellikle büyük projelerde çok yönlülükleri ile tercih ediliyor. Havayla temas etmeyen mono akış seçeneği ve yeni duş sistemi serinin kullanıcılarla buluşan en son ürünleri. 
 
İşin sırrı çeşitlilikte
 
GROHE'nin yeni tasarım duşları, farklı şekil ve tarzlarıyla ilgi çekiyor. New Tempesta serisi, çağdaş-organik ya da modern-geometrik veya klasik gösterişli tasarımlardan oluşuyor ve her ortama ve armatür tarzına kusursuz uyum sağlıyor. Ayrıca, GROHE New Tempesta'nın dört farklı akış seçeneği  kullanıcılara isteyebilecekleri her türlü farklı etkiyi sunuyor. GROHE Yağmur O2 masaj ve jet akış biçimleri ciltte farklı hisler uyandırıyor. Yağmur tanelerinin yumuşak dokunuşlarından, canlandırıcı bir ürperti hissine ya da  titreşimli masajdan sıkı ve uyarıcı jet akışa uzanan seçenekler sunuyor.  Suyu tüm çıkış noktalarına eşit ölçüde dağıtan GROHE DreamSpray® teknolojisini kullanan tüm duşlar kusursuz akış özellikleri sergiliyor. Çapı 100 mm olan duş başlığı, akış biçimlerinin etkisinin ciltte tam anlamıyla hissedilmesini sağlıyor.
 
 
Yeni ürünler: Mono akışlı duş ve duş sistemi
 
GROHE New Tempesta serisine yeni eklenen mono akışlı duşun bir özelliği de  yumuşak yağmur akışının, sağlık sektöründeki yüksek hijyen standardını yakalamak için suyu havayla karıştırmaması. Ayrıca ergonomik kumanda kolu ile el duşunu güvenle tutup konforun tadını çıkarma olanağı sunuyor. Duş düşse bile, duş başlığının etrafındaki silikon halka hem duş teknesini hem de duş başlığının krom yüzeyini hasara karşı koruyor. 
 
En son teknolojiler artık evinizde 
 
Duş teknolojisinde çığır açan GROHE New Tempesta duşlarında bulunan ve kullanıcının cildinin yanmaması için tasarlanan GROHE CoolTouch® teknolojisi, sıcak su ile krom dış yüzey arasında bariyer görevi üstlenir.  GROHE StarLight® sayesinde, duş ve bataryalar ilk günkü parlaklıklarını uzun süre korurken, yüzeyinde çizilme veya lekelenme meydana gelmez. SpeedClean teknolojisi sayesinde ise, duş ağzında biriken kireci parmağınızla bile kolayca temizleyebilirsiniz.
 
GROHE New Tempesta, çevreyi de korur ve isteğe bağlı olarak  kaynakların sorumlu kullanılmasını sağlayan ve duş keyfinden vazgeçmeden su tasarrufu sağlayan  yenilikçi GROHE EcoJoy® teknolojisini kullanan model seçenekleri de sunuyor. 
 
Kusursuz uyum
 
Her türlü banyo dekoru ve düzenine kusursuz uyum sağlayan GROHE New Tempesta'nın bir özelliği de,  küvetler için tepe duşları ve el duşlarından 600 veya 900 mm uzunluğundaki uzun duş sürgü barları ile duş askı setlerine uygun olması. Ayrıca,  geniş ürün yelpazesi farklı kurulum gerekliliklerini karşılamak üzere ve kolay kurulum gözetilerek tasarlandı. 
 
Grohe Hakkında: 
 
Grohe, 1936 yılında Frederich Grohe tarafından Almanya'nın Hemer kentinde kurulan ve dünyanın tek marka altında üretim yapan en büyük batarya ve sıhhi tesisat malzemeleri üreticisi. Grohe, Dünya üzerinde 6 fabrika, 5 bin çalışan ile 130'dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 22 yıl önce girdiği Türkiye pazarında ise ithal armatür pazarında kendine belli bir yer edinirken, prestijli projelere imza atmaya devam ediyor.  Tasarım, teknoloji ve kaliteyi dengeli bir şekilde birleştiren, yeni bir ürün oluştururken sadece estetik değil, ergonomi, fonksiyonellik, teknoloji ve uzun ömürlü kullanım gibi unsurları da dikkate alan Grohe'nin  7 bin parçayı aşan ürün yelpazesi bulunuyor. Ürünleri, banyo ve mutfak bataryaları, duş sistemleri, termostatik bataryalar, aksesuarlar, teknik ürünler gömme rezervuarlar ve pisuar yıkama sistemlerinden oluşan teknik ürünler olarak gruplandırılıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!
  • 10.06.2021 11:46

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!

Kolay montaj ve akıllı özellikler ile fonksiyonel çok yönlü bir ürün olan GROHE ...

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor
  • 15.04.2021 11:57

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor

GROHE, pandemiye rağmen sektör profesyonelleri, son tüketiciler ve öğrencilerle ...

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı
  • 20.03.2021 16:11

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı

LIXIL, bünyesinde bulunan GROHE markasının “GROHE X” dijital deneyim merkezini t ...

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor
  • 23.02.2021 07:30

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor

GROHE Baulines batarya portföyü, yeni ve modern tasarımına ek olarak daha fazla ...

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi
  • 07.02.2021 09:15

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi

GROHE X, etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Ziyaretçiler, özel destek al ...