maritbet girişmaritbet
Guzelbirfirsat.com'dan bayramın tatlı telaşına yardımcı öneriler!

Guzelbirfirsat.com'dan bayramın tatlı telaşına yardımcı öneriler!

Schafer, Falez, Arzum, Cem gibi lider markaları bünyesinde bulunduran guzelbirfirsat.com, birbirinden fonksiyonel ve sağlıklı ürünler sunuyor

Schafer, Falez, Arzum, Cem gibi lider markaları bünyesinde bulunduran guzelbirfirsat.com, birbirinden fonksiyonel ve sağlıklı ürünler sunuyor. Mutfaklarınızın vazgeçilmezleri arasında olacak birçok ürünün yanı sıra çeşitli dekorasyon, ev tekstili gibi ürünleri de bulabileceğiniz guzelbirfirsat.com, bayram hazırlıklarınızda en büyük yardımcınız olacak.

Sağlıklı Yemekler İçin Tefal, Falez, Cem, Bambum

Ergonomist tarafından onaylanan ultra dayanıklı emaye kaplama, hologramlı kaplama teknolojisi, 6 katmanlı kaplama teknolojisi, benzersiz thermo-spot teknolojisi, seramik ve safir içeren özel formül, çizilmeler ve darbelere karşı son derece dayanıklı, sağlığa zararlı kurşun, kadmiyum ve benzeri hiçbir madde içermeyen Tefal tencereler sağlıklı yemekler pişirmenizi sağlayacak. Farklı boylara sahip şık tencereler mutfaklarınıza zarafet katacak.

Falez düdüklü tencereler, 18/10 Cr. Ni paslanmaz çelikten üretilmiş özel kapsül tabanları sayesinde pişirme esnasında enerji ve zaman açısından çok ekonomiktir. Ergonomik katlanır sapları ile yerden ve zamandan tasarruf sağlar. Az su ve az yağ ile kolay pişirme sağlar. Sağlam gövdesi ve dayanıklı kapağı her zaman parlaklığını korur.

Cem ürünleri ise çevre dostu, çizilmelere karşı dayanıklı XP**, yanmaz yapışmaz iç yüzey, hızlı ve eşit ısı dağılımıyla enerji tasarrufu sağlayan kalın taban, estetik dış yüzey, şık ve ergonomik çift renkli kulplar ile uzun ömürlü ve sağlıklı bir kullanım sağlıyor.

Peki, Çelik bıçak kullanarak kestiğiniz sebze ve meyvelerin aynı zamanda vitaminlerini de kestiğinizi biliyor muydunuz? Bambudan yapılan bıçak, kesme tahtası kullanımı; plastik veya çelik gereç kullandığınızda meydana gelen aşınma sonucu yiyeceklerinize sağlıksız madde karışmasını da önler. Bambum baharatlıktan bıçağına, kâseden bulaşıklığa kadar çok çeşitli, sağlıklı ürünler sunuyor.

Arzum yardımcı mutfak ürünleri ile de rahatlığınız ve konforunuz için fırsatlarını değerlendirmeniz için yayında bekliyor. Akıllı semaver ile çayınızı hazırlamak büyük rahatlık iken özellikleri ise şu şekildedir: 1700 w kaynatma, 185 w sıcak tutma, akıllı sensör sistemi, tek tuşla çalışabilme, sesli kaynama uyarısı, otomatik kapanma, %90 enerji tasarrufu, 3,5 lt su kapasitesi, paslanmaz gizli rezistans, 1lt kapasiteli porselen demlik haznesi, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi, gizli rezistans.

Zevkli bir çay, kahve sunumu için Koleksiyon, Saray Keyfi

Çay kültürümüze ince belli kulpsuz, berrak cam bardaklar damgasını vurmuştur. Cam bardaklarımızın berrak yapısı çayın rengini, demini, tadını, anını söyler. Koleksiyon İstanbul Tiryaki, geleneği daha çok vurgulayan alışılagelmiş çay bardağı boyutu ile çay tiryakilerine özel, yeni bir deneyim sunuyor... İstanbul Tiryaki serisi ile keyifle çayınızı ikram edeceksiniz.

Saray Keyfi ile döküm tekniği ile üretilen, işlemeli kahve setleri ile otantik bir kahve sunumu gerçekleştireceksiniz.

Cazip fiyatları ile geniş ürün gruplarını tek tıkla kapınıza getiren guzelbirfirsat.com vade farksız taksit imkanı ile kredi kartı ile ödeme, havale ile %3 indirimle ödeme ve teslimatta ödeme seçenekleri de sunarak, 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargoyu size ödetmiyor.

Üstelik www.guzelbirfirsat.com‘a üye her kullanıcı için, 1 ay süre ile geçerli, 50 TL ve üzeri alışverişlerinde kullanabileceği 10 TL hediye çeki de sunulmaktadır. Üye kullanıcıların bu çeki oluşturmaları için aşağıdaki linki tıklamaları ve daha sonra ödemelerinin 3. aşamasında bu çeki seçmeleri yeterli olacaktır.

www.guzelbirfirsat.com/cmpcount.aspx

Siz de bayramda sağlıklı yemekler ile sofralarınızı, evinizi uygun fiyata şenlendirmek istiyorsanız www.guzelbirfirsat.com‘a bakmadan alışverişlerinize başlamayın.

 

İletişim

0212 579 89 99

www.guzelbirfirsat.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Guzelbirfirsat.com'dan bayramın tatlı telaşına yardımcı öneriler!
  • 08.08.2012 16:44

Guzelbirfirsat.com'dan bayramın tatlı telaşına yardımcı öneriler!

Schafer, Falez, Arzum, Cem gibi lider markaları bünyesinde bulunduran guzelbirfi ...