maritbet girişmaritbet
İhracatın perdesini bu kez de Çin’de araladı

İhracatın perdesini bu kez de Çin’de araladı

Perde sektörünün sınır tanımayan markası Demor, en çarpıcı ürünleriyle, Çin’de Intertextile Shangai Fuarı’na katıldı

Ev tekstili sektöründe, özellikle son yıllarda, dünyanın önemli isimlerinden biri olma yönünde ilerleyen Demor, Intertextile Shangai Fuarı'nda da tekstil pazarının önemli oyuncularından biri olarak yer aldı.

Ev tekstili alanında dünyaca ünlü Intertextile Shangai Fuarı, her yıl ürünlerini dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç eden Demor için büyük önem taşıyor. Dünya pazarına açılmak ve dünya pazarındaki var olan konumunu sağlamlaştırmak amacıyla katıldığı fuarda Demor, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

150'si tamamen fuar için tasarlanmış olmak üzere 400 farklı ürününü sergileyen Demor, moda akımlarını takip eden izler, birbirinden farklı temada ve baskılı modeller,  modern çizgiler, özel kumaşlar ve malzemeleri ile fuarın yıldızı oldu. Parlak, ince, dökümlü modellerin dikkat çektiği fuarda sektöre yön veren son ürünler gün yüzüne çıktı.
Brode perdelerin ilgi çektiği fuarda Demor, renkli ve yoğun desenli ürünleriyle etkinliğin ilgi odağı oldu. Yılın modası olan lila, turkuvaz, bronz renkli perdeler ve floral, ağaç desenlerin kullanıldığı ürünler, dekorasyon tutkunlarının beğenisini topladı. Demor, farklı zevk ve beklentilere hitap eden çeşitliliği, kullanım kolaylığı sağlayan üretim özellikleri ve uygun fiyatları ile dikkat çekti.

Günümüz koşullarıyla değişen tüketici beklentilerini, dekorasyonun güncel moda akımlarıyla birlikte harmanlayan Demor, yoğun kullanılan desenleri ve çarpıcı renkleriyle sektör profesyonellerinden tam not aldı. Demor, sektörün yenilikçi ürün ihtiyacına 2014/2015 Sonbahar- Kış koleksiyonu ile cevap verdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İhracatın perdesini bu kez de Çin’de araladı
  • 17.09.2014 15:55

İhracatın perdesini bu kez de Çin’de araladı

Perde sektörünün sınır tanımayan markası Demor, en çarpıcı ürünleriyle, Çin’de I ...

Demor, sonbahar esintisini zebra perde ile karşılıyor
  • 27.08.2014 14:14

Demor, sonbahar esintisini zebra perde ile karşılıyor

Son yılların dekorasyon trendi zebra perdeler Demor’la yeniden yorumlanıyor ...

Demor Home, bayilerine yüzde 100 kar teklif ediyor!
  • 27.08.2014 11:25

Demor Home, bayilerine yüzde 100 kar teklif ediyor!

Perdenin büyülü dünyası sloganı ile sektörde önemli konuma sahip olan DEMOR, bay ...