maritbet girişmaritbet
Isısan yoğun ilgi üzerine kombi kampanyasını uzattı

Isısan yoğun ilgi üzerine kombi kampanyasını uzattı

Ekim sonuna kadar markası ne olursa olsun eski kombinizi Isısan’a getirin, uygun fiyatlarla Buderus sahibi olun

 
 
Isısan gördüğü yoğun ilgi üzerine kombi yenileme kampanyasını 30 Ekim 2010 tarihine kadar uzattı. Kampanya sayesinde markası ne olursa olsun eski kombisini getiren herkes, yüksek verimli ve uzun ömürlü Buderus kombilere 560 Euro'dan başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor.
 
Isısan yenileme kampanyası ile 30 Ekim sonuna kadar herkesi Buderus kombi sahibi yapmaya devam edecek. Eski kombisini değiştirmek isteyenlere avantajlı fiyatlarıyla büyük fırsat sunan Buderus kombiler, yüksek verim ile düşük miktarda yakıt tüketimi sağlayarak hem doğayı hem cebinizi düşünüyor. 279 yıllık ısıtma teknolojisine ve deneyime dayanan kalitesi ile dikkat çeken Buderus kombiler, akıllı kumandası sayesinde istenen sıcaklığın ayarlanmasını garanti ediyor.
 
Oda sıcaklığına göre işletme ve hassas oda sıcaklık kontrolü ile düşük miktarda yakıt tüketimini destekleyen Buderus kombiler; uzun ömrü, “ara” ve “tam” kapasitelerde sessizce çalışma özelliği, tam emniyet sistemi, düşük gaz basıncı veya voltajlarda sorunsuz olarak çalışabilme ayrıcalığı ile dikkat çekiyor. Gelişmiş otomasyon sistemi, daimi sıcak su imkanı, pratik ve kolay montajı ile kullanıcılarını memnun eden Buderus kombiler, Isısan'ın avantaj kampanyası dahilinde ”klasik” ve “yoğuşmalı” çeşitleri ile sunuluyor.
 
Isısan, ülke çapında 400'den fazla bayi ve 350 adet satış sonrası servisi ile ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe faaliyet göstermektedir.1975 yılında kurulan Isısan; 1989 yılından bu yana Buderus markalı yüksek kaliteli ürünlerin pazarlama, dağıtım ve servisini gerçekleştiriyor. Aralık 2006 yılından bu yana da klima devi Daikin'in Türkiye'deki yetkili distribütörü olan şirket; 30 Ocak 2007 tarihinden itibaren de Bosch Grubu'nun Termoteknoloji (Isıtma Teknolojileri) iş kolunun Türkiye'deki temsilcilerinden biri olmuştur. Isısan, 1 Ocak 2009 tarihinden itibaren, ısıtma sektöründe Türkiye'nin önde gelen markalarından olan Bosch kombi cihazlarının satış pazarlama ve servis faaliyetlerini de üstlendi.  Böylelikle 51 ilde 180 Bosch Isı Sistemleri bayisi ile pazarın %10'una sahip Bosch marka kombi cihazların satış ve pazarlama faaliyetleri ile servis hizmetleri Isısan'a geçmiş oldu.
 
Türkiye'de 100. yılını kutlayan Bosch, 1910 yılından bu yana ülkedeki faaliyetlerini sürdürüyor. Bosch Türkiye'de otomotiv teknolojileri, ev aletleri, endüstriyel teknolojiler ve ısıtma sistemleri imalatnın yanı sıra elektrikli el aletleri ve güvenlik sistemlerinin satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz