maritbet girişmaritbet
İşte dokunmatik koltuk takımı!

İşte dokunmatik koltuk takımı!

“Smart Dokunmatik Koltuk Takımı” sahip olduğu fotoselli mekanizması sayesinde, üzerine oturan kişinin vücut sıcaklığına göre dinlenme koltuğuna veya yatağa dönüşüyor.

 Türkiye'de ilk defa ve sadece EVGÖR Mağazaları ile www.evgor.com.tradresinden satışa sunulan “Smart Dokunmatik Koltuk Takımı” sahip olduğu fotoselli mekanizması sayesinde, üzerine oturan kişinin vücut sıcaklığına göre dinlenme koltuğuna veya yatağa dönüşüyor. Herhangi bir kumanda, düğme veya tuş takımına gerek kalmadan otomatik olarak kullanılabilen bu akıllı koltuk takımının diğer özelliği ise Iphone, mp3, flash bellek, hafıza kartları ve cep telefonları ile uyumlu tasarımı sayesinde aynı zamanda müzik de çalabiliyor olması. Evinizde veya ofisinizde, dinlenmek için üzerine oturduğunuzda, size uygun pozisyona geçerek sevdiğiniz parçaları çalan Smart Dokunmatik Koltuk Takımı'na “Şimdi al, ödemeye 3 ay sonra başla” avantajı ve 36 aya varan taksit seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

Yeni ev kuran ve evini yenileyenlerin adresi EVGÖR Mobilya, 2012 koleksiyonuna sıra dışı bir ürün ekledi. Sunduğu inovatif ürünler ile sektöründe öne çıkan firma, Türkiye'de bir ilke imza atarak, sahip olduğu fotosel sistemi sayesinde kullanıcısının yorgun olup olmadığını vücut ısısından anlayan ve buna göre dinlenme koltuğu veya yatak halini alan akıllı ürününü müşterilerinin beğenisine sundu. Hem evde hem de ofiste kullanım için ideal olan konforlu ve akıllı “Smart Dokunmatik Koltuk Takımı”, Türkiye'de ilk defa EVGÖR Mobilya mağazalarında ve www.evgor.com.tradresinde satışa çıktı. Fiyatı 4.600 TL olan bu özel ürünü, içerisine monte edilen sistem sayesinde telefonunuzu bağlayarak bir müzik çalar olarak da kullanabiliyorsunuz.

Akıllı koltuğun mekanizması 10 yıl ve 50 bin açma&kapama garantili

Smart Dokunmatik Koltuk Takımı'nın içerisinde yer alan ABD patentli mekanizmanın 10 yıl ve 50 bin açma&kapama garantisi bulunuyor. Almanya ve ABD'den sonra ilk defa Türkiye'de EVGÖR Mobilya tarafından satışa sunulan dokunmatik akıllı koltuk, içerisine yerleştirilen hoparlörler ve mp3 çalar, iPhone, Flash bellek ve hafıza kartları ile cep telefonlarına uyumlu sistemi sayesinde aynı zamanda bir müzik çalar işlevi de görüyor.

İstanbul'da Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca'da mağazaları bulunan EVGÖR Mobilya, yeni inovatif ürünü Smart dokunmatik koltuk takımından almak isteyen müşterilerine 36 aya varan taksit imkanı, peşinde %8 indirim, Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslimat ve ödemeye 3 ay sonra başlama avantajlarını da bir arada sunuyor. Evgör Mobilya'nın kullanıcısını anlayan akıllı koltuk takımı hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tradresini ziyaret edebilir, Türkiye'nin her yerinden444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evgör Mobilya Babalar Günü’ne özel koltuk tasarladı!
  • 11.06.2012 13:17

Evgör Mobilya Babalar Günü’ne özel koltuk tasarladı!

Evgör Mobilya yaz koleksiyonuna, keyif düşkünü babalar için yeni koltuk tasarıml ...

EVGÖR Mobilya TV ünitelerinde Euro 2012’ye özel yüzde 50 indirim yapıyor!
  • 04.06.2012 10:39

EVGÖR Mobilya TV ünitelerinde Euro 2012’ye özel yüzde 50 indirim yapıyor!

Türkiye’nin kalite ödüllü mobilya markası EVGÖR, futbol tutkunlarının maç keyfin ...

EVGÖR’den örnek daireler için dekorasyon çözümleri..!
  • 16.04.2012 12:02

EVGÖR’den örnek daireler için dekorasyon çözümleri..!

EVGÖR, yeni oluşturduğu Kurumsal Projeler Departmanı ile markalı konutların örne ...

İşte dokunmatik koltuk takımı!
  • 27.03.2012 15:25

İşte dokunmatik koltuk takımı!

“Smart Dokunmatik Koltuk Takımı” sahip olduğu fotoselli mekanizması sayesinde, ü ...