maritbet girişmaritbet
Martz Edition’dan farklı şekillere giren sandalye!

Martz Edition’dan farklı şekillere giren sandalye!

Martz Edition tarafından satışa sunulan sandalye dört farklı şekilde kullanılabiliyor. Üzerindeki ağırlığa göre kişiye konfor sağlayan sandalyenin koltuk tarafı isteğe göre ayarlanabiliyor.

Dört farklı formda dört farklı konfor
Martz Edition tarafından satışa sunulan sandalye dört farklı şekilde kullanılabiliyor. Üzerindeki ağırlığa göre kişiye konfor sağlayan sandalyenin koltuk tarafı isteğe göre ayarlanabiliyor. İlk bakışta basit bir sandalyeyi andıran ürün üzerinde uzun süre çalışılan formuyla eşsiz bir kullanım sağlıyor.

Görünüşüne değil yaydığı etkiye bakın
Aydınlatmanın mekânlardaki önemini defalarca sayfalarımıza taşıdık. Kullandığınız lambanın özellikleri yaşadığınız mekânı bir anda bambaşka bir havaya sokabilir. Yandaki örnek tam da bunu kanıtlar nitelikte. Işıksız basit bir labma görünümü veren ürün aydınlatıldığında etrafa yansıttığı desenleriyle muhteşem bir efekt yaratıyor. 

Sallanarak uyuma keyfi
Sallanan sandalye gördük de ona bağlı sallanan bir yatağı ilk kez görüyoruz. Oturmaktan sıkıldığınızda şöyle yana doğru hamle yapıp uzanmanız yeter. Hamak hissiyatı veren ahşap sandalye konforuna düşkün tüketici için paha biçilmez bir ürün.

Üzerinde ister kahve iç ister uzanıp TV seyret 
Hem orta masa hem de üzerine oturulacak bir koltuk olarak tasarlanan kahve masası, açık alanlar için ideal. Alandan da tasarruf sağlayan ürün isteğe göre farklı malzemelerden de üretiliyor. 

Balonla uçmak 
Balonlarla taşınan bir sedire kim hayır diyebilir? Hem iç hem de dış mekânlar için kullanılan sedir, balonların gücüne göre daha da yükseğe çıkabiliyor. Üzerine oturmak zor olsa da hoş bir detay... 

Şarap severlere özel bir obje 
Axel Yberg'in Akke Functional için tasarladığı şarap tutacağı fonksiyonel yapısıyla da dikkat çekiyor. Metalle ahşabı birarada kullanan, kalp şeklini verdiği tasarımı da kanserle mücadele eden Erin Zammett Ruddy'e ithaf eden Yberg, tesisat görünümlü metalle ahşaba verdiği formla hoş bir obje ortaya çıkardı. 

Sabah-Pınar Çelik

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Martz Edition’dan farklı şekillere giren sandalye!
  • 26.04.2012 12:13

Martz Edition’dan farklı şekillere giren sandalye!

Martz Edition tarafından satışa sunulan sandalye dört farklı şekilde kullanılabi ...