maritbet girişmaritbet
MASKO’dan 2011’in ilk indirim fırsatı!

MASKO’dan 2011’in ilk indirim fırsatı!

En gözde markaların ürünlerini sürpriz indirimlerle buluşturan dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 2011’in ilk indirimli ürünlerini çok cazip fiyatlarla sunuyor

Perakende mobilyacılıkta ihracat üssü olan MASKO Mobilya Kenti, 2011 yılının ilk indirimini mobilya tutkunları ile buluşturuyor. Çarpıcı fırsatları ile her zevke ve her mekana uygun çözümler üreten MASKO, indirim ürünleri ile konfor ve uyumu sizlerle buluşturuyor.
 
En gözde markaların ürünlerini sürpriz indirimlerle buluşturan dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 2011'in ilk indirimli ürünlerini çok cazip fiyatlarla sunuyor. Oturma gruplarından yemek odalarına, yatak odalarından duvar ünitelerine kadar Türkiye'nin en geniş mobilya alternatiflerini perakendecilik anlayışı ile buluşturan MASKO'nun 2011 yılının ilk indirimli ürünleri, ev ve ofis mobilya alışverişlerini tamamlamak isteyen herkesi bekliyor.

Klasikten moderne, antikadan bahçe ve bebe mobilyalarına kadar geniş bir yelpazede mobilya tutkunlarına bu özel fırsatla heyecan yaşatan MASKO Mobilya Kenti, çarpıcı indirim fırsatları ile her zevke ve her mekâna uygun çözümler üretiyor. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, hayatınızın en keyifli ve mutlu anlarını geçirdiğiniz evlerinizde, yaşam alanınızın düzenini kurarken size en büyük desteği ve kolaylığı indirimli ürünleri ile sağlıyor.

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, kalite ve estetiği ön planda tutarak konfor ve uyumu buluşturduğu farklı mobilya seçeneklerini rahatlığına düşkün herkesle buluşturuyor. MASKO'nun indirimli ürünleri ile herkes alışverişin keyfine varacak. MASKO'da yaklaşık 450 mağazada uygun fiyat aralığında, peşin fiyatına, uzun vade seçenekleriyle bu ürünlere ulaşılabiliyor. Zanaatkarın sesi MASKO Mobilya Kenti, üstün kalitedeki estetik ve fonksiyonel tasarımlı mobilya ve ürünleri ile ilgili daha fazla bilgiyi www.masko.com.tr  adresinden ya da 444 1 675 numaralı telefondan alabilirsiniz.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz