maritbet girişmaritbet
Maxstyle Bambu havlu ve bornoz modelleriyle banyo keyfine sağlık katıyor!

Maxstyle Bambu havlu ve bornoz modelleriyle banyo keyfine sağlık katıyor!

Ev tekstilinin yenilikçi markası Maxstyle, bambu ağacının tüm üstün doğal özelliklerini günlük yaşama taşıyan “bambu” havlu ve bornozları ile banyo keyfine sağlık katıyor

 

Ev tekstilinin yenilikçi markası Maxstyle, bambu ağacının tüm üstün doğal özelliklerini günlük yaşama taşıyan “bambu” havlu ve bornozları ile banyo keyfine sağlık katıyor. Bambu ağacının hamurundan bio teknolojik yöntemlerle elde edilen özel iplikten üretilen Maxstyle bambu havlu ve bornozlar, nemi çok hızlı emiyor, bakteri üremesine olanak tanımıyor ve deride alerjik oluşumlara yol açmıyor. Hassas ten ve çevre dostu olan bambu havlu ve bornozlar, güneşten gelen zararlı ultraviole ışınlarını da yüzde 99 oranında kırıyor.

Bambu ağacının doğal yapısı nedeniyle viskon kadar beyaz ve ince olmasına karşın, son derece sağlam ve dayanıklı olma özelliği, Maxstyle bambu havlu ve bornozların, kolay kolay yıpranmamasını ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Yüzde 100 bambu ağacı hamurundan üretildiği için çevre dostu ve yüksek kaliteli olan iplik, bakteri üremesine de kolay kolay olanak tanımıyor.  Boyandığında ışıltılı bir görüntü alan bambu ipliği, suyu çok hızlı emme özelliği sayesinde, havlu ve bornozlarda, büyük rahatlık ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Yüksek nem emme özelliğine sahip yumuşacık Maxstyle bambu havlu ve bornozlar, her yaşa ve tarza hitap eden, modern ya da klasik çizgiler taşıyor. Maxstyle bambu bornozlar, farklı renk ve desen seçenekleriyle, 49 lira ile 69 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Bambu havluların fiyatları ise, renk, desen ve boylarına göre, 9 lira 90 kuruş ile 39 lira arasında değişiyor.

Ev tekstiline, renkli, yenilikçi ve kaliteli bir ruh ve tarz kazandıran Maxstyle'ın bambu havlu ve bornozları, Ar Yıldız'ın 81 ildeki 714 bayisinin önemli bir bölümünde, Tepe Home, YKM gibi zincir mağazalar ile Ar Yıldız'ın konsept mağazaları olan Ar Yıldız Courtlar'da tüketici ile buluşuyor. Maxstyle ürünleri ve satış noktaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye 444 11 07 numaralı Tüketici Danışma Hattı'ndan ve markanın www.maxstyle.com.tr internet adresindeki web sitesinden ulaşılabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maxstyle Bambu havlu ve bornoz modelleriyle banyo keyfine sağlık katıyor!
  • 30.10.2012 12:31

Maxstyle Bambu havlu ve bornoz modelleriyle banyo keyfine sağlık katıyor!

Ev tekstilinin yenilikçi markası Maxstyle, bambu ağacının tüm üstün doğal özelli ...